Késes támadó tört be egy francia bölcsődébe

2023. december 20. 20:06

A férfi halálosan megfenyegette az intézmény vezetőjét.

2023. december 20. 20:06

Egy támadó december 12-én berontott egy franciaországi bölcsődébe – írja a The Jewish Chronicle. A Les Minis Kids bölcsőde Párizs délkeleti részén található, ide rontott be a támadó, kezében késsel, majd halálosan megfenyegette az intézmény vezetőjét. 

„Megerőszakollak, mocskos cionista. Megöllek, mocskos zsidó, mocskos cionista. Visszajövök másokkal, és úgy bánok veled, mint Gázában” 

– mondta a lap szerint a férfi.

Kiderült, hogy a támadás ideje alatt kilenc gyermek tartózkodott az intézményben, viszont őket még időben egy biztonságos helyiségbe tudták vinni, így nem kerültek kapcsolatba a támadóval. A férfi azóta is szabadlábon van.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2023. december 21. 04:57
" A férfi azóta is szabadlábon van." Hát hol máshol lenne?
letsgobrandon-2
2023. december 21. 00:17
és a libsik ezeket szopják :)))
masikhozzaszolo
2023. december 20. 23:23
Ez volt a kortesbeszéde. Ő lesz legközelebb a polgármester. Vörös jelek a hadak útján, vércseppekkel. Tudtommal nem kirívó a franciáknál ez, ahol feltalálták a guillotint, nyilvános kivégzésekhez. Ez a kiskéselés a kisipari kivitel. Kértek már bocsánatot, volt e térdelés a forradalom áldozataiért? Mert ugye elfogadónak kell lenni visszamenőleg is. Gályarabok, nemesség? Ja és a szolidaritás? A kiskőrösi tanyán lakó néni és a francia Monte Cristoph között?
rugbista
2023. december 20. 21:11
Berontott a hős arab a csecsemők közé harcolni. Gázában persze büdös lenne neki. Ott ellenfél is van. De hát mit csodálkozunk? Nem olvastuk Gárdonyit? "És egy meztelen csecsemőgyerek is ott hevert a közelében a kapu mellett. A mellecskéjén tátongó seb." Az író nem a levegőbe bőgött: elég sok forrást elolvasott a regényéhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!