Biden konvoját baleset érte Delaware államban (VIDEÓ)

2023. december 18. 18:16

Amikor a hangos csattanás elhangzott, Biden meglepetten mormogta, hogy „hűha!”

2023. december 18. 18:16

Joe Biden elnök megmerevedve állt, amikor egy autó nekiment a konvojához tartozó terepjárónak – olvasható a Daily Mail hasábjain.

Az ütközés azután történt, hogy az elnök és a first lady, Jill Biden este 8 óra körül elhagyta a Delaware állambeli Wilmingtonban lévő kampányközpontot. 

Riporterek és fotósok hada rögzítette a drámai felvételeket, amelyeken látható, amint az elnököt a Secret Service ügynökei a páncélozott terepjárója hátsó üléséhez kísérik. Nem tudni, hogy a baleset szándékos támadás volt-e. 

Amikor a hangos csattanás elhangzott, Biden meglepetten mormolta, hogy „hűha!”.

A titkosszolgálat ugyanolyan döbbentnek tűnt, mint az általuk védett Biden. A balesetben érintett autó egy ezüstszínű Ford szedán volt, delaware-i rendszámmal. Az autó a konvojt árnyékoló fekete amerikai titkosszolgálati terepjáró oldalának ütközött.

A szedán megpróbált továbbhaladni a lezárt kereszteződésben, mielőtt a titkosszolgálat munkatársai akcióba lendültek, és kivont fegyverrel körülvették a járművet, a sofőrt pedig arra utasították, hogy tegye fel a kezét.  

A férfi eleget tett az ügynök utasításainak, miközben a közelben lévő riportereket gyorsan elzavarták. Az incidensben senki sem sérült meg.

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
macskusz-4
2023. december 19. 17:24
Azt olvastam, hogy Biden koporsóját.
röviden
2023. december 18. 20:45
Trumpnak még egy vádponttal kell szembenéznie.
fenris
2023. december 18. 20:14
Jaj, már féltem, hogy a DS beádozta mártírnak bidét, két legyet ütve egy csapásra: elévülő bűnök s mártíromság a szemétdomb helyett
eljolesz
2023. december 18. 19:59
Ez van, amikor hagyják hugyosjózsit vezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!