„A Hamász úgy bánt velük, mint az állatokkal” – brutálisan megkínozták a kiskorú túszokat

2023. december 02. 19:59

„Motorbicikli kipufogójával megégetve megjelölték őket, hogy azonosítani tudják őket, ha elszöknének” – közölte az izraeli kormány szóvivője.

2023. december 02. 19:59

Döbbenetes dolgok derültek ki arról, hogy a Hamász terroristái mit műveltek a túszaikkal – írja a The Times of Israel. „Egyre több információt tudunk meg az izraeli túszok elleni sorozatos szadista bánásmódról, akiket fogságuk ideje alatt pszichológiai kínzásnak és fizikai bántalmazásnak tettek ki. Tudjuk két 12 és 16 éves túsz családjától, hogy a Hamász bedrogozta a gyerekeket,

és motorbicikli kipufogójával megégetve megjelölték őket, hogy azonosítani tudják őket, ha elszöknének.

Egy 21 éves lány családja pedig azt mondta, hogy állatorvos operálta meg a kezét. 

A Hamász úgy bánt velük, mint az állatokkal”

 – közölte az izraeli kormány szóvivője.

Az ATV arról is beszámolt, hogy Izrael demilitarizált övezetet akar létrehozni Gázában. Az ezzel kapcsolatos tervekről az izraeli miniszterelnök külpolitikai tanácsadója azt mondta, ez egy háromlépcsős folyamaton alapul a Hamász utáni időkre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: RICCARDO MILANI / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2023. december 03. 11:20
Hazudik a mocskos zsidója! Láttam videókat amikor a túszokat adták át a vöröskeresztnek, hogy a palesztinok miként bántak a túszaikkal..! Volt olyan túsz (nem is egy), aki integetett nekik mosolyogva és a palesztinok (hamasz) fegyveresei még ásványvizet is adtak nekik! Én nem pártolom a terroristákat és a terrorizmus egyik műfaját sem, de az már világossá vált számomra, hogy az Izraeliek nagyon is tudtak arról, hogy mire készül a Hamasz és csak az alkalomra vártak, hogy lerohanhassák a gázai területeket! Van olyan híradás ami arról szól, hogy az Izraeliek kb. 1 éve tudtak arról, hogy a Hamasz fegyverkezik és még sem tettek semmit ellene! Most, hogy Netanjau nyert a választásokon (és ez már régóta előre tudható volt), sok Izraeli cionistának (pl. az izraeli titkosszolgálatoknak és nem utolsó sorban az USA-nak) lett szálka a körme alatt! Valamit tenni kellett, hogy megbuktassák Netanjaut! Na, ezért vártak a zsidók eddig! Egy zsidóban soha ne bízz!
Ízisz
2023. december 03. 08:37
Z. "Újabb borzalmak derültek ki a Hamász-fogságról + videók Az izraeli védelmi erők arra hívták fel a figyelmet, hogy amit az utóbbi napokban láthattunk, csupán színjáték. Az IDF egyik videós összeállításában még azt is hallani lehet, hogy két túszt, egy nőt és egy kislányt angolul arra utasítanak, folytassák az integetést azután is, hogy beszálltak a Vöröskereszt autójába. Hamász azt akarja megmutatni a világnak, hogy emberségesen bánnak a túszokkal. A szabadon engedett túszoknak családtagjai, rokonai vagy barátai maradtak továbbra is Gázában – így aligha tűnik valószerűnek, hogy mosolyogva búcsúznak fogva tartóiktól, fennáll annak a veszélye, hogy az ott maradt túszokon torolnák meg azt, hogy nem engedelmeskedtek a terroristáknak. A közösségi oldalakon egy levél is terjed, egy édesanya, Danielle Aloni és lánya közösen köszönik meg a Hamász „rendkívüli emberségét”.🤦‍♀ Az X-en ahhoz hasonlították a levél hangvételét, mintha egy nagyszülői látogatás után írták volna." 🤦‍♀🤮😬😖💤
Kecmec
2023. december 03. 07:39
Megy az agymosás látom, számomra a média hitelessége már rég a bányászbéka p....ja alatt van , egy szintre kerültek a politikusokkal.... honnan tudom,hogy hazudik egy politikus? Mozog a szája......
Proxima Centauri
2023. december 03. 07:08
Boldogok, akik nem láttak és mégis hisznek!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!