Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bidenéknak üzent a Hamász által elrabolt magyar lányok kétségbeesett édesanyja

2023. november 07. 10:41

A nyolcéves Ellát és a tizenöt éves Dafnát még október elején rabolták el a Hamász terroristái.

2023. november 07. 10:41
null

„Ha nem képesek kiszabadítani a lányaimat az emberrablók fogságából, küldjenek be engem is, hogy megfoghassam a kezüket!” – ezt az üzenetet címezte videójában Joe Biden amerikai elnöknek és Benjamin Netanjahu izraeli elnöknek a magyar származású Majan Zin. A kétségbeesett anya két lányát, a nyolcéves Ellát és a tizenöt éves Dafnát még október elején rabolták el a Hamász terroristái.

A nő az ATV-nek adott interjújában elárulta, a helyi hatóságok minden információt megosztanak vele a lányokról, de egyelőre semmi újdonsággal nem tudnak szolgálni. A két gyermeket a volt férjének új családjától rabolták. miután a férfit, az élettársát, és annak gyermekét brutálisan meggyilkolták a terroristák.

Fotó: MTI/EPA/Mohamed Szaber

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. november 07. 12:14
"Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" Üdvözlet a "Szerkesztőknek"! Ragyogó ötlet, hogy hülyének, döntésképtelennek nézik az olvasóikat és nem hagynak egy cikket sem nyugodtan elolvasni. Gratulálok a diktatórikus ötlethez, amivel önök akarják meghatározni, hogy melyik cikket olvassuk el. Meggyőződésem, hogy hozzám hasonlóan mindenki elolvasás nélkül, azonnal bezárja a mandiner önreklámját amivel el akarják üldözni az olvasóikat. Köszön, hogy értelmetlenül rabolják az időmet és a többi olvasóét is.
453682
2023. november 07. 11:13
A lányok, akiknek olyan szép magyar neve van?
Galsó Atya
2023. november 07. 11:09
De ki az a Bidenéknak?
Bitrex®
2023. november 07. 11:03
Ha Majan Zin-t, az anyukát magyar "származásúnak" említi a cikk, akkor a lányai vajon mennyire magyarok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!