Illegálisan érkezett migránsok ünnepelik a terrort Európa nagyvárosainak utcáin

2023. október 08. 10:17

Ezek azok az emberek, akik a brüsszeli döntéshozók miatt lehetnek a kontinensünkön.

2023. október 08. 10:17
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
X

„illegálisan érkezett migránsok ünnepelik a terrort európai nagyvárosok utcáin. ezek azok az emberek, akik a brüsszeli döntéshozók miatt lehetnek a kontinensünkön.

Ezt is ajánljuk a témában

és ha a brüsszelieken múlna, még többen érkeznének, ellenőrizetlenül. csak pár napja annak, hogy erre kizárólag a lengyelek és a magyarok mondtak nemet.

tetezik vagy sem, a falak és az ellenőrzés biztonságot hoz. ezek nélkül Európának esélye sincsen.

békét a Szentföldre!”

Nyitókép: MOHAMMED ABED / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. október 09. 09:36
A rendszerváltás előtt több mint 20 - többezres befogadóképességű - munkásszállás volt Budapesten. A Venyige utcaiból börtön lett a rendszerváltás után, mert nem volt munkahely. 40.000-en dolgoztak itt Szabolcsból, Borsodból , de nemcsak cigányok. Azok a falvak később elnéptelenedtek, ahonnan Pestre jártak dolgozni. A filippínókkal lesz gond, ha idejönnek. Ezek tömegesen fel fogják virágoztatni a prostitúciót, meg stresszoldásként a kábítószerhasználatot, mert éveket kibírni egy munkásszálláson idegenben nem egy egyszerű dolog. Akkor megszüntették a munkásszállásokat, most meg 10.000-rével újraépítik.
tésztagyári szakmunkás
2023. október 08. 19:42
tésztagyári szakmunkás 2023. október 08. 19:41 Folytatás: "Magyarországnak olyan országnak kell lennie, amely képes arra, hogy minden munkát, amit ebben a hazában el kell végezni, a magyarok elvégezzék. Ha kényelmetlen, nehéz, akkor többet kell érte fizetni. Ha ezt mind kimerítettük, akkor beszélhetünk a vendégmunkásokról. Határozott ideig maradhatnak, szükség esetén megszakítható jogviszonyban, mert egyébként elveszítjük a biztonságunkat."
tésztagyári szakmunkás
2023. október 08. 19:41
Buta ballibeknek, így indult a szarkeverés: "Egyáltalán nincs szükség arra az 500 ezer vendégmunkásra, akiket a kormányzat Magyarországra szeretne hozni – reflektált Orbán Viktor állítólagos kijelentésére a GKI Gazdaságkutató Intézet. Az állítás azonban téves feltevésből indul ki, ugyanis a miniszterelnök nem tett ilyen megállapítást." Amit mondott: "Magyarországnak a következő egy-két évben szüksége lesz 500 ezer új munkaerőre. Ez rengeteg kérdést vet fel, nagyon határozottnak kell lenni. A gazdasági észszerűség csak az egyik szempont. Ha önök láttak már vendégmunkásokkal megterhelt nyugati országokat, láthatják, milyen dilemmákkal kell szembenézni." folyt. köv.
Mandiner444hu
2023. október 08. 17:04
Multikulturális pezsgés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!