A Brüsszel által szervezett migráció háborús (gázai) állapotot eredményezett

2023. október 31. 09:18

A jó hír a vészben, hogy nem kell már sokáig tűrnünk az értelemre láncot vető őrület uralmát.

2023. október 31. 09:18
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A Brüsszel által szervezett migráció háborús (gázai) állapotot eredményezett a határaink mentén és az unió egyes tagországainak nagyvárosaiban. 

A harmadik világ Európába telepítése rossz, káros, veszélyes és szemmel láthatóan nem megold, hanem csak újabb problémákat okoz.

Mindeközben a brüsszeli elefántcsonttorony lakói, a kaviármarxista elit, tudomást sem véve az általa okozott bajról, elmerül a saját maga kreált álvalóság mocskában vígan ünnepli a kommunizmus »szentjeit«; védi a gyerekgyilkos terroristákat; ünnepli a teremtett világ, a biológia és tudomány valóságát, igazságait kifordító, tagadó woke ideológiát és a hozzá hű média segítségével üldözi a polgári erényeket, józanságot és a valóságot. 

A jó hír a vészben, hogy nem kell már sokáig tűrnünk az értelemre láncot vető őrület uralmát, közeleg 2024 és a szavazófülkék csendes forradalmával elküldhetjuk őket a 🚽.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideath-7
2023. október 31. 11:54
Ez a Biczi vajon karakterenként kapja közpénzt, vagy szavanként?
RasPutin
2023. október 31. 11:10
Pufajka naftalinban?
Tommaso
2023. október 31. 10:11
„A Brüsszel által szervezett migráció háborús (gázai) állapotot eredményezte Európában" ??????????????????????? Aki ezt az ORBITÁLIS BAROMSÁGOT mondta, az nincs tisztában a közel-keleti helyzettel, nincs tisztában a háború fogalmával, nincs eszénél, nincs magánál. Ebben a hónapban kb 10.000-en haltak meg ott, Európában talán, ha hárman.
powerage
2023. október 31. 09:44
Nehéz komolyan venni ezt a bohócot, ahogy "berittyentettem"-arckifejezéssel markolássza azt a PPSh-t a fotón, de egészen pontosan mi volt ebben szösszenetben annyira szemléznivaló?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!