Szerb lap: a magyarok mintha Portugália vagy Spanyolország szintjén lennének

2023. szeptember 09. 08:20

Ádám Martin is szóba került, akit kinézetre a szerb éjszakai élet brutális figuráihoz hasonlítottak.

2023. szeptember 09. 08:20
SALLAI Roland; MAKSIMOVIC, Nemanja

A sportal.blic.rs szerb portál arról ír, hogy a szerb válogatott, vagyis a Sasok Magyarország elleni gyenge teljesítményét nehéz elemezni. „Egyrészt megvan mindenünk: magasabb kaliberű, nagy klubokban játszó játékosok, tapasztalat, csapatmélység, de hiába. A másik félnek elég egy olyan ász, mint a liverpooli Szoboszlai Dominik és tíz másik, hogy elrejtse a labdát és legyőzzön minket a saját pályánkon. ”

Hozzáteszik: „Az első perctől kezdve azt láttuk, ahogy 

a magyarok ránk erőltetik a ritmusukat, a labdabirtoklást a Maracanában, mintha Spanyolország vagy Portugália szintjén lennének, 

ami elég pusztító érzés volt. Bármennyire is mondjuk, hogy a második félidőben jobbak voltunk, helyzeteket alakítottunk ki, ki kell mondanunk: északi szomszédaink nem izgultak, nem pánikoltak védekezés közben.”

Ezt is ajánljuk a témában

A novosti.rs Rade Bogdanovic értékelésével foglalkozik, aki sajátos stílusban fogalmazott a találkozó után, különösen Ádám Martinnal kapcsolatban. 

„Megdöbbentem, amikor megláttam a magyar támadót, Ádám Martint, 

aki beállt és úgy nézett ki, mintha a «Beton Haláról» jött volna (Belgrádban az éjszakai élet kultikus központja). Ő is annyit nyom, mint én, én pedig 108 kg vagyok.”

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. szeptember 09. 18:19
Ádám Martin beállt, onnantól senki nem mert keménykedni. :))) Na, fiúk. Most már csak az EB-n kéne villantani. Remélem jók leszünk ott is. Hajrá Magyarok!
zsolti123
2023. szeptember 09. 16:58
Nem tetszett a szerbeknek a magyar játékosok viselkedése: „A diadal megünnepelhető, de tisztelni kell a házigazdát” "A magyar kosárlabda bajnokként írom! Sok nemzetközi meccsen játszottunk, a győzelem után természetesen MI is hangosan örültünk! A politikával ellentétben a SPORT nem a kárörömről szól, hanem a saját sikerünkről! (hiszem, hogy minden Magyar sportoló így gondolja!) Azt gondolom, látva a meccset, hogy a végén tisztelettel fogtak kezet az ellenféllel! Innentől kezdve nincs helye a médiának az uszításra!!!!"
zsolti123
2023. szeptember 09. 16:57
Hozzászólások: "Jaj, de ézékeny a szerb néplélek. Engem meg az zavar, hogy szétbaszták a Szabadka városfeliratot, meg nem képesek ezek az érzékeny emberek a határmenti migránsokat összeszedni" "persze az nem volt probléma , hogy a tizenéves gyerekek kifütyülték a magyar himnuszt , és a meccsen lézereztek ...." "Hányszor is szólaltak meg magyar meccsen idehaza, magyarellenes rigmusok? Szóval olyankor hol volt a házigazda tisztelete?" "A magyarok tisztelettel viselkedtek, viszont a beidomított "zártkapus kisszerb majmok" kifütyülték a magyar himnuszt..." "Érdekes! A sorsolás után r még örültek az első kalapból húzott Magyarországnak, akit a csoport leggyengébb válogatottjának nevezték. Csak a kishitű, hazátlanlelkű, faszkalapok nem ünneplik ezt a győzelmet! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"
dekoninck-2
2023. szeptember 09. 13:31
"Ádám Martint, aki beállt és úgy nézett ki, mintha a «Beton Haláról» jött volna" Aha, akkor ez a magyarázata, hogy nem volt tisztelet a vendéglátónkkal szemben:: az öltözőnkben hangos zene szólt, a szerb focisták meg nem merték megkérni Martint, hogy vegye lejjebb a hangerőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!