„Persze, rögtön támadjuk is meg Lengyelországot” – keményen kiosztotta Zelenszkijt volt tanácsadója

2023. szeptember 21. 10:54

Alekszej Aresztovics szerint „minden ukrán vezetés ugyanúgy végzi: politikai öngyilkosság által”.

2023. szeptember 21. 10:54
Ukrainian presidential adviser Oleksiy Arestovych

A Varsó és Kijev közötti konfliktust Alekszej Aresztovics, korábbi ukrán elnöki tanácsadó is kommentálta az X-en. Ebben szarkasztikus hangvétellel azt írta: 

Nem vagyunk elég végletesek. Rögtön meg is kéne támadnunk Lengyelországot”.

Elmondta: szerinte a szándékuk ellenére az ukrán vezetők mindig ugyanúgy végzik: politikai öngyilkosságot követnek el. Ez pedig, mint írja, annak köszönhető, hogy „egyedül a véletlennek köszönhetően találták magukat hatalmi pozícióban a vezetők. Amikor pedig felbukkan a történelmi lehetőség, nem fogják tudni mire használni a hatalmat, helyette egyetlen megmaradt ösztönük után fognak menni, ami nem más, mint az önmegsemmisítés”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal / Anadolu Agency / AFP

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borivo-0
2023. szeptember 21. 22:37
"egyedül a véletlennek köszönhetően találták magukat hatalmi pozícióban a vezetők" Na meg az USA-nak köszönhetően. Amire ez még inkább igaz. Az USA-nak csak az ölébe hullott a világhatalom a két világháborúban, amibe vonakodva de belevonódott, úgy hogy sohasem volt rá alkalmas. Így ezt osztja lefelé is. A kinevezett helytartók soha nem a tehetségükről híresek.
borivo-0
2023. szeptember 21. 22:35
Én inkább úgy mondanám, hogy csak haramiák. A banditák csak erre képesek. Az ukrán vezetés valahol a XVI. századi haramiavezérek szintjén van. Hatalmas evolúciós hátrányban és jellembeli posványban.
borivo-0
2023. szeptember 21. 22:25
"Rögtön meg is kéne támadnunk Lengyelországot" Lesz még olyan is. Oroszország után rögtön ők következnének. Mert hogy utána ez az agresszív, összeférhetetlen és telhetetlen, állig felfegyverzett katonai rezsim másik frontot fog keresni magának, az biztosra vehető. És azok a szomszédos kelet-közép-európai országok lesznek, különösen Lengyelország, mint régiós hatalom, akiknek a helyére pályáznak majd és arra beváltani a felhalmozott fegyvereket.
nyugalom
2023. szeptember 21. 17:49
Mar az amcsi transz szóvivőt is kirugtak! Zselit mikor fogják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!