Gyorshajtáson kaptak egy kutyát – a felvételen legalábbis ő látszik

2023. szeptember 29. 21:11

„A sofőr fotója helyett egy barna vadászkutya mosolygott csinosan a kamerába”

2023. szeptember 29. 21:11

Nem hittek a szemüknek a szlovák rendőrök, amikor megnézték a Cseterőc határában kihelyezett radar felvételeit, amelyek egy gyorshajtóról készültek: a volán mögött egy kutya ült – olvasható az RTL-en. A nagyszombati kerületi rendőrség Facebook-oldalán osztotta meg a nem mindennapi esetről készült felvételeket a nagyközönséggel. 

A sofőr fotója helyett egy barna vadászkutya mosolygott csinosan a kamerába, aki engedelmesen ült egy Skoda volánja mögött, és a szélvédőn keresztül egy reménykedő fiatal őzgidára lesett” 

– olvasható a humoros közlemény. 

Azt írják, hogy amikor a Škodát megállították, nem a kutya, hanem egy 31 éves férfi vezette. A férfi azt állította, hogy az eb hirtelen az ölébe ugrott. A sofőrre helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendőrök ugyanakkor figyelmeztették az autósokat arra, hogy ha kutyát szállítanak, akkor ügyeljenek az állat és a járműben ülők biztonságára.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2023. szeptember 30. 11:44
"amikor megnézték a Cseterőc határában kihelyezett radar felvételeit" ezek a kis gecik is a falutablanal radaroznak.... de legalabb 60ra van allitva...ami az oran 65-70, jo tudni ezt
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 30. 05:46
Az ilyen vicces tetű gecik szoktak gyerekes családokat kinyírni. Aki nem tudja komolyan venni a közlekedést azt el kell tiltani.
need-info
2023. szeptember 29. 23:21
Kutya baja...
NorthernOutlaw
2023. szeptember 29. 21:49
Az nem egyszerűen egy barna kutya, hanem egy rövidszőrű magyar vizsla :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!