Ezekkel a feltételekkel segíti tovább Ukrajnát az Egyesült Államok

2023. szeptember 26. 08:28

Megjelent a lista, ezeket kell teljesíteni az ukránoknak a fegyverekhez.

2023. szeptember 26. 08:28
Members of the US army launch the M142 High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS) during the Super Garuda Shield 2023 joint military exercise including Indonesia, Japan, Singapore, Australia and the US in Situbondo, East Java on September 11, 2023.

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy Mike Pyle az amerikai Fehér Háztól levelet küldött az adományozói koordinációs platformnak, amelyben felsorolta azokat a reformokat, amelyeket Ukrajnának végre kell hajtania a további katonai segítséghez. Hozzátették: a levelet elküldték Denisz Smihal ukrán miniszterelnöknek és az ukrán elnöki hivatalnak is.

A dokumentumban foglalt feltételek az állami tulajdonú vállalatok felügyelőbizottságainak, a korrupcióellenes szerveknek, az Igazságügyi Főtanácsnak és 

az igazságszolgáltatás működésével kapcsolatosak, ugyanakkor az elvárt reformok a védelmi minisztérium és a bűnüldöző szervek munkájában bekövetkező változásokat is érintik 

– írja a portál.

Nyitókép: JUNI KRISWANTO / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2023. november 02. 09:02
Ki a f@x az a Mike Pyle ? Mandi, ne legyetek már ilyen sík igénytelenek, vagy már mindenki a szoboszlais cikkek szintjére lett kalibrálva a szerkesztőségben ?
Welszibard
2023. szeptember 26. 20:27
Kár, hogy ezekről a lényeges feltételekről semmit sem szól a cikk. Kíváncsi lettem volna. hogy pl. az USA-t komolyan érdekelte volna-e a nemzetiségek helyzete?
survivor
2023. szeptember 26. 13:40
Pedig , ha az USA repülőgép hordozó anyahajói elsüllyednének . már el se érné Oroszországot. Csak NAGY atommal....
survivor
2023. szeptember 26. 13:39
pipa89 Mert az usa célja az USA-EU-Ukrajna Egyesült Államok. Na persze nem mintha a Sarmatnak nem lenne mind1.... És a "kicsi" taktikai nuke-k száma nem is ismert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!