Dallal üzent Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak

2023. szeptember 06. 12:58

A bukott miniszterelnök szerint tehetség kell a kormányzáshoz.

2023. szeptember 06. 12:58

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán reagált reagált arra a hírre, miszerint a magyar állam hivatalos ajánlatot nyújtott be a Budapest Airport többségi részesedésének megvásárlására egy állami irányítású befektetési társaságon keresztül.

A DK elnöke kommentárjához belinkelte Korda György Reptér című számát, és azt üzent a miniszterelnöknek:

Szeretném ezt a számot küldeni Orbán Viktornak Hatvanpusztára, mert reptérvásárlásra van pénz, kormányzásra meg nincs. Ahhoz mondjuk tehetség sincs.”

Ahogy portálunk is beszámolt róla, többségi tulajdonrészt szerezhet a Budapest Airportban a magyar állam. A hírek szerint a repülőtér tulajdonosai úgy döntöttek, további hivatalos tárgyalásokba kezdenek kormánnyal a felvásárlásról, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium, amely a kormány nevében a felvásárlási tárgyalásokat vezeti, nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

***

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 09. 13:35
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Crassus27
2023. szeptember 08. 12:46
Ferike pofátlanságban verhetetlen! 😢
hatvanas
2023. szeptember 07. 11:02
Nincs tehetség?! Ez miért használ számára idegen szavakat?!
ekeke1
2023. szeptember 07. 06:03
2005. december. 18. 17:15 MTI Budapest Airport-privatizáció: aláírták a szerződést Aláírták a szerződést a brit BAA International Ltd.-vel a Budapest Airport Rt. 75 százalék mínusz egy szavazatnyi tulajdoni hányadának eladásáról - jelentette be Mészáros Tamás, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) igazgatóságának elnöke. A brit repülőtér-üzemeltető társaság 75 évre kapta meg a repülőtér üzemeltetési jogát. A BAA a részvénycsomagért és a vagyonkezelési megállapodásért 464,5 milliárd forintot fizet." A bukott miniszterelnök szerint tehetség kell a kormányzáshoz. Igaza van a boszmenek. Tehetség kellett mindent eladni, ekkora összegeket bezsebelni és nyomtalanul eltüntetni majd államcsőd előtt IMF hitelt felvenni... Olvasási id
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!