Német lap: A lengyel népszavazásban feltett kérdések egy része populista, és előre sugallja a választ!

2023. augusztus 14. 21:05

A szerző szerint az ország vezetése az emberek félelmére épít.

2023. augusztus 14. 21:05

A Frankfurter Allgemeine Zeitung varsói tudósítója szerint a lengyel vezetés azért írt ki népszavazást az októberi választások idejére, mert az emberek félelmére játszik. Ezzel próbálják meghozni az emberek kedvét a szavazáshoz.

A szavazásban feltett négy kérdésből a szerző szerint kettő populista, és egyértelműen sugallja a választ. A népszavazáshoz készült filmet a cikk írója propagandafilmnek minősíti. A filmben azt mutatják be, mi folyik Nyugat-Európában (Franciaországban), ahol befogadták a migránsokat.

A cikkíró úgy véli, Donald Tusk a jelenlegi kormány első számú ellenségévé vált, miután azt nyilatkozta, az olyan erőkkel, mint a Jog és Igazságosság, továbbá Marine Le Penék és a szélsőjobboldali német AfD, nem lehetséges az összefogás. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2023. augusztus 22. 06:45
A " Frankfurter Allgemeine Zeitung varsói tudósítója " arról miért nem ír, hogy miért is van félnivalója a XXI-k században Európában az embereknek? Mert nyilván van, de erről miért nem ír a tudósító?
Ekrü
2023. augusztus 15. 06:31
"A szavazásban feltett négy kérdésből a szerző szerint kettő populista, és egyértelműen sugallja a választ."- Értsd: mindkettő megegyezik az emberek véleményével és akaratával...
Szerintem
2023. augusztus 15. 04:15
Na akkor aktuális lenne egy olyan népszavazás is, hogy akarják-e a lengyelek, hogy Németország kormányozzon Lengyelországban is?
Málaga21
2023. augusztus 14. 22:14
"A népszavazáshoz készült filmet a cikk írója propagandafilmnek minősíti. A filmben azt mutatják be, mi folyik Nyugat-Európában (Franciaországban), ahol befogadták a migránsokat." Az mitől propaganda, ha bemutatják a valóságot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!