Impeachment indítványt nyújtottak be Joe Biden ellen

2023. augusztus 14. 12:51

Greg Steube floridai republikánus képviselő szerint „eljött az ideje, hogy Joe Biden ellen vádat emeljenek”.

2023. augusztus 14. 12:51

Greg Steube floridai republikánus képviselő pénteken impeachment indítványt nyújtott be Joe Biden amerikai elnök ellen, annak állítólagos 

„súlyos bűncselekményei és vétségei” miatt. 

A képviselő sajtóközleményében, melyet a Breitbart amerikai lap idézett, Steube így fogalmazott: „[Joe Biden elnök] aláásta hivatalának integritását, lejáratta az elnökséget, elárulta az elnöki bizalmat, és a jogállamiságot és az igazságszolgáltatást felforgató módon cselekedett Amerika polgárainak kárára. A bizonyítékok napról napra gyűlnek – a Biden bűncsalád személyesen húzott hasznot Joe kormányzati pozícióiból megvesztegetés, fenyegetés és csalás révén. 

Nem szabad megengedni, hogy Joe Biden továbbra is a Fehér Házban üljön, és eladja az országunkat”.

A lap hozzátette, hogy Steube már pénteken egy közösségi médiában közzétett bejegyzésében az elnökhöz köthető megvesztegetést, zsarolást, az igazságszolgáltatás akadályozását, csalást, valamint a kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos pénzügyi érintettséget sorolta fel indítványa indokaiként.

Zárásként kiemelte „rég ideje már, hogy Joe Biden ellen vádat emeljenek”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 17. 02:17
Akkor fennáll a veszély, hogy Kamala lesz az elnök. Az meg még rosszabb lenne.
kőbaltás
2023. augusztus 14. 19:48
Nem lesz belőle semmi.
KBA98
2023. augusztus 14. 18:14
Hála Istennek, megtették!
balbako_
2023. augusztus 14. 13:49
nagyon ideje volt már! (Igaz felmentik, mert biológiailag hülyét nem lehet büntetni, de kényszergyógykezelés még lehetne.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!