Antiszemita támadás New Yorkban: úgy leütötték egy zsidó férfi fejéről a kipát, hogy csak úgy repült (VIDEÓ)

2023. augusztus 19. 14:41

A New York-i rendőrség keresi a két elkövetőt.

2023. augusztus 19. 14:41

A New York-i hatóságok jelenleg nyomoznak az után a két tettes után, akik robogóval suhantak el egy zsidó férfi mellett, s 

 

az egyikük úgy leverte a férfi fejéről a kipáját, hogy az csak úgy repült.

 

Az eset egy hagyományos zsidó öltözetet viselő 49 éves férfival történt augusztus 16-án este 7 óra után Brooklynban, a 18. sugárút közelében, a Borough Parknál. Az áldozat éppen a mobiltelefonját böngészte, amikor észrevette, hogy valaki megszólítja, majd a következő pillanatban a fejéről leverték a fejfedőjét – számolt be az esetről a New York Post.

A rendőrség már közzétett fényképeket mindkét gyanúsítottról, akik valószínűleg a húszas éveikben járó férfiak lehetnek.

Nyitókép: X-képernyőkép

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. augusztus 20. 08:40
Vannak elemek az éltben, amelyek kellemetlenek, de vannak idők, amikor szükségünk van rájuk.
korona.2.0
2023. augusztus 20. 08:38
EZT A CIKKET NEM KELLETT VOLNA MEGJELENTENI ! Nem kell és nem hasznos a káros, de már hamvadó tűzre olajat önteni. A szerkesztőség komolyodjon meg, nem bulvárlap a Mandiner. Hangsúlyozom: egymás mellett, de nem egymással kell élni. Élni és élni hagyni. Aki szelet vet, vihart arat.
Phm045
2023. augusztus 20. 07:19
Az orbáni dictatúrában viszont végig mehetnek az orszagban bárhol, ( kivéve a cigány nogo zónáink) bármikor, sértődés nélkül...... Viszont az incidens miatt Prassman elvtársnő már javasolja az újabb jenki szankciót hazánk ellen......
Kozmosz
2023. augusztus 20. 03:58
Nem is volt ütés. Utána disznózsírral kellett volna a fejét bekenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!