A nemváltó műtétje után folyton fájt a „vaginája”, eutanáziát kért, elutasították

2023. július 31. 20:38

A transznő ma már bánja, hogy alávetette magát a nemváltásnak.

2023. július 31. 20:38

A Daily Mail arról számolt be, hogy egy 35 éves transznő – azaz férfi, aki nőnek képzeli magát, és átesett egy úgynevezett nemváltó műtéten, ami valójában nem változtatja meg a nemét – miután átesett a nemváltó műtéten, olyan fájdalmakkal küszködött, hogy eutanáziáért folyamodott.

Lois Cardinal a közösségi médiában közzétett bejegyzéseiben is elmondta, hogy az orvosi úton kialakított (ál)vaginája miatt olyan fájdalmakat élt át, ami miatt januárban úgy döntött, hogy halálos injekcióért folyamodik az állami egészségügynél.

Mint fogalmazott, az orvosi úton több mint tíz éve kialakított nemi szerve „gyakorlatilag egy nyílt seb, amit hatalmas fájdalmak árán mindennap tágítania kell, máskülönben »bezáródna«”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szilvay Gergely

Mandiner

Idézőjel

A nemek átműtése csak látszatra lehetséges, valójában lehetetlen. A transznemű férfiak nem válnak férfivá, és a transznemű nők sem válnak nővé, hanem maszkulinizált nő és feminizált férfi lesz belőlük.

 

„Állandó kellemetlenségek és fájdalmak gyötörnek, ami pszichológiai terhet ró rám. 

Ha nem jutok megfelelő orvosi ellátáshoz, nem akarom ezt folytatni”

– nyilatkozta a Daily Mailnek a transznő, aki a 2021-ben liberalizált kanadai eutanáziatörvény adta lehetőségeket szeretné kihasználni.

„Nagy veszélyt jelent a fiatalokra az őt is megvezető transzlobbi”

Cardinal, aki az albertai St Paul közelében, egy rezervátumban él, a héten tette közzé a kérelemről készült orvosi feljegyzéseit az interneten, hogy felhívja a figyelmet „a radikális nemi ideológiára”.

A lapnak kijelentette azt is, hogy

 már megbánta, hogy átműttette magát,

 sőt, most már az LMBTQ-ideológiát is teljesen máshogyan látja. 

Hangsúlyozta azt is, hogy „nagy veszélyt jelent a fiatalokra az őt is megvezető transzlobbi”. De azt is hozzátette, hogy az úgynevezett transzfóbiáért „elsősorban a transzok felelősek, mert nem engedik, hogy őszinte párbeszéd alakuljon ki a témában” – idézte a Daily Mail.

Kapcsolódó vélemény

Lauren Smith

Spiked

Idézőjel

„A „detranzícionálók” jelenségét egyre nehezebb ignorálni, hiába igyekszik elhallgatni őket a transz lobbi.

 

Nyitókép: Twitter-fotó

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fater0921
2023. augusztus 03. 11:15
De ha annyira meg akar halni......van keze, kötél, gyógyszer stb. Vagy talán mégse akar annyira, csak a hírekbe akart bekerülni.
sodika
2023. augusztus 01. 19:03
Az én Tibimnek is ilyenje van.
Dunhill67
2023. augusztus 01. 17:32
a cikket végig sem olvasva....megérdemelte
andris-923
2023. augusztus 01. 17:18
Mi az hogy nem hagyják meghalni ? Hol van itt kérem a jogállam ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!