Elbocsátotta a Ryanair a vezető pilótáját szexuális zaklatás gyanúja miatt

2023. június 15. 20:29

A férfi állítólag nyolc fiatalabb kolléganőjét zaklatta.

2023. június 15. 20:29
null

A Ryanair elbocsátotta Aidan Murray vezető pilótát, aki 2020 óta töltötte be ezt a pozíciót, és 28 éve dolgozott a vállalatnál. A férfit több női pilóta is szexuális zaklatással vádolta – írta meg a BBC.

A légitársaság közölte a dolgozókkal, hogy azért bocsátották el a pilótát, mert „több pilótanővel szemben ismételten helytelen és elfogadhatatlan magatartást tanúsított”.

Állítólag nyolc fiatalabb kolléganőt zaklatott,

többek között olyan szöveges üzeneteket küldött néhányuknak, amelyekben a testükre tett megjegyzéseket.

Nyitókép: Manuel Romano / NurPhoto / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. június 16. 09:00
Maradt volna a légikísérő kisasszonyoknál.
Kecmec
2023. június 16. 06:26
Régebben megsértödtek a nők ha nem bókoltál nekik ,az udvarlásnak egy kezdeti stádiuma , természetesen a jóérzés határain belül.... és a nőn múlott, hogyan reagál rá...most meg mi van? Torz lett ez a világ....
Akitlosz
2023. június 16. 02:35
A (házas)párok között mekkora azok aránya, akik iskolában, munkahelyen munkaidő alatt ismerkedtek össze? Mennyi pár maradna, ha tilos lenne munkahelyen ismerkedni, ha a házi nyúlra nem lövünk szabály törvény lenne? A "zaklatás" ugyanis nem igazán más, mint olyan ismerkedési próbálkozás, amely nem kerül viszonzásra. Máskülönben udvarlásnak hívják.
EX_Terminator
2023. június 15. 23:53
Ti??? Ti bazdmeg!? EGÉSZ EGYSZERŰEN CSAK KIIRTANDÓ ELMEBETEG FÉRGEK VAGYTOK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!