A Titan 19 éves utasa rettegett az utazástól, csak az apja miatt vállalta a kalandot

2023. június 23. 17:50

Suleman Dawood csak apák napja miatt akart kedvébe járni édesapjának.

2023. június 23. 17:50
null

Azmeh Dawood, Shahzada Dawood pakisztáni üzletember idősebb nővére elmondta, hogy unokaöccse vonakodott a Titan expedícióra indulni – olvasható az NBC News cikkében. Azmeh Dawood szerint unokaöccse, Suleman arról tájékoztatta egy rokonát, hogy „nem nagyon van kedve”, és

A 19 éves fiú azonban végül azért ment az OceanGate 22 láb hosszú tengeralattjáró fedélzetére, mert az utazás az apák napi hétvégére esett, és Azmeh szerint nagyon szeretett volna örömet szerezni az apjának, aki szenvedélyesen rajongott a Titanic történetéért.

–  mondta Azmeh egy telefoninterjúban, amelyet amszterdami otthonából adott.

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 23. 20:22
Orbán!
diós guba
2023. június 23. 19:37
Én mint apa mondom, hogy aki kitalálta ezt az apáknapi faszságot, azt a ló farkához kéne kötni, oszt véges-végig kéne hurcolni a tájon. Van már elég baszott ünnepnap, ez meg éppen nem hiányzott. Ezek a szar napok megzavarják a családi nyugodt életet. Minden héten valami miatt ajándék után kell szaladgálni és vigyorogva átadni a dugdosott meglepetést. Nem elég volt eddig az anyóst köszönteni, most már az apósnak is vigyorogni kell. Bassza meg, nem naptár az ember feje, meg nem is káptalan.
Walhalla
2023. június 23. 19:33
Általában csak a leghülyébb gazdag viszi a gyerekét veszélyes útra. Nagy cégeknél még külön repülőre is száll az összes örökös meg a szülők, hogy baj esetén a vállalat irányítása a családnál maradjon.
anegy_
2023. június 23. 19:16
A fiatal életért nagy tragédia. Az apjáról inkább semmit, mert egy idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!