„Ha ez most történne, valószínűleg pofon vágnám” – pornósztár elmélkedett Donald Trumpról (VIDEÓ)

2023. április 01. 06:28

Stormy Daniels kész tanúskodni a volt amerikai elnök ellen.

2023. április 01. 06:28
null

A felnőttfilmes sztár, aki azt állítja, hogy 2006-ban lefeküdt Trumppal, és hozzájárult egy olyan eseménysorozat elindításához, amely most a történelem első büntetőjogi vádját eredményezheti egy volt amerikai elnök ellen, azt mondja, készen áll arra, hogy elmondja az igazat – számolt be a Vice.

Daniels (állítása szerint) korábban 130 ezer dollár hallgatási pénzt fogadott el, és titoktartási megállapodást írt alá állítólagos szexuális kapcsolatukról. Ezt a kifizetést Trump korábbi ügyvédje és „megoldóembere”, Michael Cohen szervezte meg napokkal a 2016-os elnökválasztás előtt. (Cohent a kifizetéssel és más vádakkal kapcsolatban három év börtönbüntetésre ítélték).

Daniels most azonban azt kívánja, hogy bárcsak ne fogadta volna el Trump közeledését: „Nemet kellett volna mondanom, de nem tettem. Rossz helyzetbe hoztam magam. Vállaltam a felelősséget ezért. Ez szívás” – mondta.

Tisztázni próbálta a félreértéseket

Az egyórás kérdezz-felelek nagy részét azzal töltötte, hogy megpróbálta tisztázni a Trumppal kapcsolatos félreértéseket. Egyrészt azt mondta, hogy a legtöbben félreértették azt az anekdotát, amelyben Trump a pornósztárt a lányához, Ivankához hasonlította.

Daniels már korábban is azt állította, hogy az egyik találka során, amikor védekezés nélküli szexet folytatott Trumppal, a férfi elfenekelte őt egy magazinnal, és közben azt mondta:

Daniels szerdán leszögezte, hogy a megjegyzés nem volt olyan hátborzongató, mint amilyennek elsőre tűnik. „Valójában egy dologban meg kell védenem Trumpot” – kezdett a magyarázatba. „Sokan szeretnek a fenekelésről beszélni, és arról, hogy a lányához hasonlított engem, és hogy ez mennyire hátborzongató. Valójában egyáltalán nem volt az. Ez nem volt a szex része. Tudod, ezzel lényegében azt mondta, hogy »Ó, a lányomra emlékeztetsz, mert ő okos, és az emberek nem veszik komolyan.«”

Rendkívüli: vádat emeltek Donald Trump ellen New Yorkban

Trump lesz az első olyan (volt) amerikai elnök, aki ellen büntetőeljárás indul. Az ügyészek felvették a kapcsolatot Trump ügyvédjével, hogy koordinálják a manhattani hatóságoknak való átadását.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemtudommegállni
2023. április 02. 08:53
A kéjhézag pénzért bármit, és annak az ellenkezőjét is megteszi!
Tarpibp
2023. április 02. 08:26
Utólag minden ilyen hulladék megvilágosodik. Főleg ha az ügyvédek egy kis pénzt ígérnek neki.
Krupp Skya
2023. április 02. 00:22
Monika Lewinskynek is évek mulva jutott eszébe: Úr isten én leszoptam Tisztahangot.
Szabó Sándorka
2023. április 01. 19:42
Egy férfi megkérdezett egy nőt, hogy 10 millió forintért megengedi-e hogy megdugja. A nő rögtön rávágta hogy igen. Majd ismét megkérdezte, hogy 5.000 forintért megengedi-e. A nő erre azt kérdezte: mit gondol uram, kurva vagyok? Erre a férfi: kedves hölgyem, az hogy maga micsoda azt már kiderítettük, már csak az áron kell megegyezzünk. Ennyit az ilyen hitvány kurvákról akiknek évek múlva jut eszükbe, hogy kivel is feküdtek le. Azt is lehet mondani, hogy ő is egy áldozat mert a híres demokraták beszélték rá hogy tanúskodjon. Akkor mint ember nem ér egy lyukas garast sem. Ha valaki nem jelenti fel 48 órán belül az erőszaktevőt akkor már évek múlva nem fogadnék el semmi vádaskodást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!