Újabb front nyílhat? – Tankcsapdát építenek az ukránok a belorusz határon

2023. március 03. 22:45

Az ukrán hadsereg megkezdte a harckocsi-elhárító árkok második vonalának kiépítését Rivne régióban.

2023. március 03. 22:45
null

Az ukrán hadsereg megkezdte a harckocsi-elhárító árkok második vonalának kiépítését Rivne régióban a Belarusszal közös határon lévő erődítmények megerősítése érdekében – közölte a TASZSZ.

Folyamatosak a munkálatok a belorusz határon

„Megkezdtük a harckocsi-elhárító árkok második sorának kiépítését, és  speciális betonszerkezetek segítségével akadályokat állítunk fel” – jelentette be pénteken Vitalij Koval, a helyi területi közigazgatás vezetője.

***

Fotó: Daniel MIHAILESCU / AFP (Illusztráció)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. március 04. 11:42
Megerőltetés nélkül tudok olyan politikus megszólalást, sajtócikket összeszedni, amiben Magyarországot el kell foglalni, ki kell éheztetni. tönkre kell tenni politikailag, gazdaságilag. És Amerika, Európa az Uralig mind benne van. Most éppen a szerbek talán nem. Szerintem ez teljesítmény. Pedig nem támadtunk senkit, csak elengedtük a kezét a szakadék szélén. Ugorjon ha ő úgy gondolja.
nemecsekerno_007
2023. március 04. 09:00
Elbaszott Disneyland.
Gyzoltan
2023. március 04. 07:59
"Az ukrán hadsereg megkezdte a harckocsi-elhárító árkok második vonalának kiépítését Rivne régióban." A lassan meghozott moszkvai döntések, elhatározások több mint elégséges, bőséges időt biztosítanak az ukrajnai zsidó vezetésnek, az ellenlépések, intézkedések megtételére... Kizárhatatlan, hogy a hatékony zsidó érdekérvényesítés Moszkvában is működik...
Józsi6
2023. március 04. 07:29
Karácsony már tanulmányozza az akadályokat. Vajon a köruti autókat is meg tudja állítani, mert akkor rendelne belőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!