Hullahegyekről posztolt a Wagner-csoport vezetője

2023. február 23. 06:31

„Ezek a srácok tegnap azért haltak meg, mert úgynevezett lőszeréhségben szenvedtek” – írta Prigozsin, Putyin volt séfje.

2023. február 23. 06:31
null

Brutális fotót posztolt a Telegram-csatornáján Jevgenyij Prigozsin, az orosz Wagner-csoport vezetője, Putyin volt séfje: a képen a zsoldoscsoport számos elesett fegyverese látható. Prigozsin szerint

az ő halálukat az okozta, hogy nem kaptak elég lőszert az orosz hadvezetéstől.

 „Nem adtak és még most sem adnak lőszert […] Hogy mi a probléma? Elmagyarázom. Megosztok egy fotót” – írta, majd kifejtette, „ezek a srácok tegnap azért haltak meg, mert úgynevezett lőszeréhségben szenvedtek”.

A kép megtekintését csak és kizárólag erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk.

Nyitókép: Alexey DRUZHININ / SPUTNIK / AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Michael scofield
2023. február 24. 06:55
A katona imája Nem vagyok rá méltó, hogy a házamba lépj De csak egy szóval mondd És meggyógyul a lelkem, ahogy tisztul a kép Azonnal enyhül a gond Bárhová mentem, te jöttél velem Mint a hazám sorsa és a reménytelen szerelem Igazság lelke - most legyél velem Refr: Így szólt az ígéret: Mindenki megtérhet A fényedhez Vagy a férgekhez Tudom, hogy közelít Engem is igazít Az ítéleted Nincsenek kivételek Üldöztem már És voltam az is, akit hitéért halálig üldöznek Istenem, irgalmazz nekem bűnösnek! Halottaim, betegeim, szeretteim, Mind, akik hordoznak Gyilkosaim, kínzóim és elleneim Titeket hordozlak Bárhová megyek, ti jöttök velem Mint a hazám sorsa és a reménytelen szerelem Tisztaság lelke - most segíts nekem Refr: Így szólt az ígéret: Mindenki megtérhet A fényedhez Vagy a férgekhez Tudom, hogy közelít Engem is igazít Az ítéleted Nincsenek kivételek Üldöztem már És voltam az is, akit hitéért halálig üldöznek Istenem, irgalmazz nekem bűnösnek! Ölni serényen Térdig a vérben Mostanra értem Győzni nem érdem Megannyi korban Hevertem holtan Arccal a porban Megalázottan De milyen érdek harcosa voltam? De milyen ügynek a szolgája voltam? Refr: Így szólt az ígéret: Mindenki megtérhet A fényedhez Vagy a férgekhez Tudom, hogy közelít Engem is igazít Az ítéleted Nincsenek kivételek Üldöztem már És voltam az is, akit hitéért halálig üldöznek Istenem, irgalmazz nekem bűnösnek!
Swift Nimblefoot
2023. február 23. 20:27
Miért posztolna a saját veszteségeiről? Hülye lenne. Ez hamis nyilván. Plusz, egy zsoldoshadsereg saját magát látja el lőszerrel, azért fizetik őket.
sose17
2023. február 23. 20:15
Ez egy kb. egy 20 évvel ezelőtti kép Putyinról. Sokkal vékonyabb az arca, fiatalosabb a tekintete. Amúgy a tekintete nem azt sugallja,hogy éppen egy hullaházban lenne.... Ócska propaganda -fake-news
Kivűlálló
2023. február 23. 17:06
És... hol a fotó...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!