Zelenszkij szerint Ukrajna idén megnyeri a háborút

2023. január 01. 09:55

Újévi beszédet mondott az ukrán elnök.

2023. január 01. 09:55
null

Ukrajna győzelmét kívánta 2023-ra Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felesége oldalán mondott újévi üzenetében, amelynek szövegét szombat este tették közzé az ukrán kormány hivatalos Telegram-oldalán. Zelenszkij üzenetében arról beszélt, hogy nem kíván csodákat, mert ezeket manapság az ukránok saját maguk teremtik. Mint mondta, igaz barátokat sem kíván, mert szerinte a háború úgyis megmutatta, hogy kik minősülnek annak.

Kívánjunk igaz szeretetet? Ebben az évben olyan erősen éreztük, mint azelőtt még soha. Kívánjunk hitet és reményt? Mindkettő már rég az ukrán fegyveres erőkben van. Kívánjunk az otthon melegét? Az ott van, ahol mi vagyunk szeretteinkkel. Kívánjunk fényt? Ez olyasmi, ami mindannyiunkban van, még akkor is, ha nincs áram” – hangsúlyozta az ukrán elnök.

– zárta sorait Zelenszkij.

Nyitókép: ukrán elnöki hivatal/AFP

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2023. január 20. 15:19
Lógni fogsz Volodimir. Az ukrán nép végez majd ki azért, amit amerikai csicskaként és sok-sok dollárért tettél az országukkal. Igen, még idén.
youngboy
2023. január 20. 15:13
Ukrajna megnyeri a háborút, hazudta megint a zenebohóc, hogy továbbra is dőljön a pénz a bahamai titkos számlájára.
Reaktor71
2023. január 05. 19:40
Jól van Zselé. Te náci zsidóbuzi péniszzongorista már hónapok óta erről papolsz, hogy megnyeritek a háborút. Közben pedig koldulni jársz mindenhova.
holnapislesznap
2023. január 01. 23:03
gondolom 3 ukrán tekeri a kerékpáros generátort a pincében elnök úr... én egy kúrva fát nem állítottam a maga tiszteletére - viszont magyar hússal kezdtem az újévet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!