Az oroszok levezették: a háborúval csak Ukrajnát védik az amerikai gyarmatosítóktól

2023. január 29. 22:35

Vjacseszlav Vologyin szerint a kilenc évvel ezelőtt Kijevben végrehajtott államcsíny után Ukrajnában egy kívülről irányított, „náci bábrezsim” jött létre.

2023. január 29. 22:35
null

Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke vasárnap a Telegram-csatornáján azt állította, hogy az Ukrajna ellen indított orosz „különleges hadművelet” az ukrán állampolgároknak és a szláv földeknek a „felszabadításává” vált az amerikai „gyarmatosítók” uralma alól. A politikus szerint a kilenc évvel ezelőtt Kijevben végrehajtott államcsíny után Ukrajnában egy kívülről irányított,

betiltotta a politikai pártokat, és elnyomta az egyházat.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. január 30. 16:03
A szovjet elvtársaid által hatalomba helyezett Kádár János rendszerének ellenzékeként szocializálódott "fajtársaiNK" vezették.
bagira
2023. január 30. 15:12
Nyugat az orosz földet magához elcsatolná Oroszországot ugyan úgy akarja megcsonkítani mint Magyarországot . Oroszok az ősi földjüket védik . Ezért folyik az öldöklő háború .
bagira
2023. január 30. 15:03
Ukrajnát a nyugat akarja gyarmatnak magához csatolni kirabolhassa félbérért dolgoztassa.
bagira
2023. január 30. 15:01
Ukrajna orosz föld az anyaország a gyarmatosító Amerikától és az európai náciktól védi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!