„A győzelemért munkálkodunk!” – jelentette Zelenszkij az amerikai látogatása után

2022. december 23. 16:51

Mosolyogva jelentkezett az ukrán államfő az íróasztala mögül; hazatért Kijevbe.

2022. december 23. 16:51
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egyesült államokbeli látogatása után visszatért Kijevbe, és péntek reggel már újra íróasztala mögül jelentkezett a megszokott videoüzenetével.

– mondta mosolyogva a 44 éves államfő, jó napot és jó egészséget kívánva mindenkinek. Zelenszkij szerdán az Egyesült Államokban járt, ahol Joe Biden amerikai elnökkel tárgyalt, és beszédet mondott a kongresszusban. Biden 1,85 milliárd dollár értékben újabb katonai segélyt ígért Ukrajnának, amelynek egy Patriot típusú, nagy hatótávolságú légvédelmi rakétarendszer is része.

Rég nem látott barátként üdvözölte Biden Zelenszkijt ilyen volt az ukrán elnöki látogatás. Közben egyébként Zelenszkij átadott egy kitüntetést is Joe Bidennek, azzal a felkiáltással, hogy „ez a fickó igazi hős!”.

(MTI)

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 24. 12:54
Volt már a történelemben aki a végső győzelemig harcolt, csodafegyverekben bízott, vágóhídra küldte az utolsó pillanatban is a saját népét, tologatta bunkerében a térképen a nem létező hadosztályait............ismétli magát a történelem.
Abafy Alfréd
2022. december 23. 19:21
zongoráztál is a fehér házban zselé? de legalább skáláztál egyet ?
Türelem
2022. december 23. 19:18
Zelenszkij lassan annyi embert küld a vágóhídra, mint anno Hitler. Hitler öngyilkos lett, ezt a tömeggyilkost mikor lövi le valaki? S mikor jön egy újabb Dallas?
Takagi
2022. december 23. 18:45
Hazug hülye bohóc. Koldusok királya. Ukrajna már USA gyarmat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!