Hátborzongató videó: így dobja el az orosz katona a drónról ráejtett gránátokat

2022. november 07. 11:15

Egy hajszálon múlt az élete.

2022. november 07. 11:15
null

A The Telegraph osztott meg egy videót a YouTube csatornáján, amelyen jól látható, amint egy orosz katona elkap és eldob két gránátot, amelyet egy ukrán drón ejtett rá. 

A katona egyedül feküdt egy lövészárokban, amikor a drón célba vette.

Miután sikerült eldobnia a második robbanószerkezetet is, a katona felállt és továbbállt egy biztonságosabb helyszínre. A jelentet tartalmazó videót alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. november 07. 19:13
Az oroszok alátámasztották ezt az ukrán videót. Márciusban történt az eset Malaja Rogan falunál. A katona a 138. Motorizált Dandár katonája és már felépült a sérüléseiből.
smokey eye
2022. november 07. 18:21
Erős a gyanúm, hogy ez egymással szórakozó, vagy gyakorló, esetleg propaganda célból videózó ukránok produktuma . Ez a filmen nem kézigránát ( vezető szárnyai vannak ) nem is aknagránát ( gömb formájú az orra ) viszont nagyon emlékeztet a paintball aknavető ( igen van ilyen ) "lövedékére" . Ez sűrített levegővel működik, az "aknagránátja" gondolom valami könnyű és puha anyagból van, hogy ne üssön agyon senkit, ha eltalálja . Nyilván pukkan meg füstöl kicsit, hogy lehessen látni, hol csapódott be . A fickó sem úgy viselkedik, mint aki életveszélyben van . Ki az a marha aki, ha épp csak megúszott egy "gránátot" és a drón még ott lebeg felette, nyugodtan fekszik tovább és várja a másodikat ? A cuccra rá lehet keresni, " Light Paintball Mortar " néven . Mellesleg a " mértékadó " The Telegraph is eláshatja magát . :-)
sorivo4
2022. november 07. 16:48
Azért a hadviselés íratlan szabályai szerint, ha egy földön fekvő katonát nem sikerül elsőre felrobbantani gyáván egy drónról, távolról a vezérlőfülke biztonságából, akkor ő győzött és többet nem próbálkozunk. Nehogy egyszer az oroszok találjanak rá egy ilyen drónvezérlőre, aki majd kap kettő ilyet a kezébe és ha időben dobja el egy szűk helyen, akkor megmenekül. Persze előtte megtekerik az időzítőt, mint az orosz rulettben. Hogy azért a vezérlőfülke unalmában is legyen már egy kis tét és izgalom.
Krupp Skya
2022. november 07. 16:44
Ukrán katona nem dobálódzik, az megtartotta volna mint nagyapám zseboráját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!