Lövöldözés a pozsonyi melegbárnál: holtan találták a tettest

2022. október 13. 11:26

A lövöldöző az eset előtt antiszemita és melegellenes kiáltványt tett közzé.

2022. október 13. 11:26
null

Melegbárnál lövöldöztek szerda este Pozsony belvárosában. A lövöldözés során ketten meghaltak. A lövések a Tepláreň nevű LMBTQ-bárban dördültek el, az ott dolgozó egyik pincérnő is megsérült, ezért kórházba szállították, de már nincs életveszélyben.

Az LMBTQ-bárban való lövöldözés előtt egy kiáltványt tett közzé, amelyben antiszemita és melegellenes nézeteknek adott hangot.

A lövöldözés után ismét bejelentkezett a közösségi médián, ahol arról írt, hogy nem érez megbánást. A pozsonyi rendőrség csütörtök reggel közölte, hogy az elkövetőt holtan találták. A fiatal a jelek szerint öngyilkos lett, pár perccel éjfél előtt az „utolsó szavairól” tett közzé bejegyzést, illetve azt írta: „csaótok, találkozunk a másik oldalon”. A fiókját ezután a közösségi oldal blokkolta.

Nyitókép: TASR

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nikonos
2022. október 13. 13:59
Újabb zártkapus meccsek a magyar válogatottnak.
fatman
2022. október 13. 13:55
Bezzegszlovákia... De erről nem lesz jelentés, meg jogállami vizsgálat, szankciók, mert a soros köcsögök vannak hatalmon... Kussolás lesz...
Ólat a trolloknak
2022. október 13. 13:51
Melyik politikus fia tudni már?
Csak egyszerűen
2022. október 13. 12:41
Ez se fog már vallomást tenni, se magáról, se senki másról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!