Törökországot a legnagyobb megbecsülés illeti!

2022. szeptember 02. 19:12

A törökök tették az egyetlen sikeres kezdeményezést arra, hogy közvetítsenek Oroszország és Ukrajna között.

2022. szeptember 02. 19:12
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„Mevlüt Çavuşoğlu barátom közreműködésével eddig a törökök tették az egyetlen sikeres kezdeményezést arra, hogy közvetítsenek Oroszország és Ukrajna között – mindezt akkor, amikor a párbeszéd fontossága minden korábbi szintet meghaladt.

Emellett Magyarország rendkívül nagy bajban lenne, ha nem építettük volna ki a Török Áramlat gázvezetéket, ami mára a magyar energiabiztonság egyik alappillérévé vált.

Ma itt, Belgrádban folytatjuk az együttműködést, pont úgy ahogy eddig, a kölcsönös tisztelet talaján.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemeth
2022. szeptember 05. 00:47
A törökök és a szerbek barátsága jelenleg elég fontos számunkra
Augustinus A.
2022. szeptember 03. 09:05
Persze. Közben az ukránokat fegyverrel tömik, az oroszokat meg repülővel hordják nyaralni. Ukrajna után ezt a moslék cigánytelepet kellene majd megregulázni legközelebb.
Namond
2022. szeptember 03. 04:59
"Magyarország rendkívül nagy bajban lenne, ha nem építettük volna ki a Török Áramlat gázvezetéket, ami mára a magyar energiabiztonság egyik alappillérévé vált."
Teréz A Piréz
2022. szeptember 02. 22:00
Pedig szívünk minden melegével gyűlölhetnénk is akár a törököket... Milyen haladó dolog is az, történelmi sérelmekre hivatkozva háborúra uszítani egy nemzet ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!