Náci karlendítést és majomhuhogást rögzített egy kamera a párizsi lelátókon (VIDEÓ)

2022. szeptember 07. 11:18

Paris Saint-Germain–Juventus mérkőzést rendeztek a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A torinói szurkolók nem viselték jól a vereséget.

2022. szeptember 07. 11:18
null

Kedden rendezték a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulóját. A játéknap botránya Párizsban történt: náci karlendítéseket és majomhuhogásokat rögzítettek a Juventus szurkolóitól a Parc des Princes-ben.

Az ominózus esetet itt nézheti vissza:

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. szeptember 08. 12:14
Az nem gond, mert a fehérterror kiötlői demokratikusak, hiába a majomkarlendítés, vagy náci huhogás, ők akkor is igazi demokrácia, salem.
kafabatka
2022. szeptember 08. 11:17
Egy rohadék provokáviójával kezdődött. A telefonját tartva ki tudja milyen arcot vágott,és mit mutogatott. Általában a deszka vastagságával bíró vesztesek videóznak. Ám erre fel kell készülni,hogy a pillanatot elkapja az ember. Az sem baj,ha a védettség biztos tudatában hergeléssel váltom ki a várt reakciót. Ugye,őszemétsége? Másrészt a látható jeleneten NINCS náci karlendítés.,
NeMá
2022. szeptember 07. 20:04
Mosolyogtak, minden meg van bocsájtva!
APESZ72
2022. szeptember 07. 15:36
Hány zárt kapus meccs várható?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!