Lerobbant Orbán Viktorék motorcsónakja Visnél, egy horvát újságíró mentette ki a kormányfőt

2022. augusztus 08. 12:15

Úgy tűnik, nem zökkenőmentes a miniszterelnök nyaralása.

2022. augusztus 08. 12:15
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Horvátországban tölti vakációját Orbán Viktor. A nyaralás azonban váratlan fordulatot hozott: a kormányfő csónakja a Slobodna Dalmacija szerint nem messze Vistől lerobbant, a csónakból pedig a lap egykori munkatársa, Boris Vrkić mentette ki őt és feleségét.

Vrkić a Slobodnának azt mondta, a csónakban Orbánon és feleségén kívül egy testőr is ült. Az újságíró elmondása szerint egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, az étteremben viszont fogalmuk sem volt róla, kiknek szolgálták fel az Adria gyümölcseit: csupán utólag értesültek arról, hogy a magyar miniszterelnök volt a vendégük, a Jutarnji cikke alapján pedig igencsak meglepődtek rajta.

Nyitókép forrása: Jutarnji

Összesen 331 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regős Mátyás
2022. augusztus 22. 10:29
"Akinek akasztófát rendelt a sors, az nem fullad vízbe." /J.Hasek/
Gecorbi
2022. augusztus 09. 13:59
Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 13,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a KSH.... köszönjük, O1G.
Wilks
2022. augusztus 09. 10:10
Még egy gumicsont a kevert fajú naci fasiszta mukereszteny hívei felé,akiket xopat a háborús inflacioval (bruhahahaha),az energia árak drasztikus emelésével,a Európa Központi Dübörgő Gazdaságanak jó kis erős fizetoeszkozet elertektelenitette, miközben az országot kirabolta -eladta, xarrá verte. :D Örvendjetek, mert gyerekeitek jövőjét is elqrta a Soros pénzen tanult ifjú fasiszta náci kevert jidis roma. :DD Szép sivatagos ország lesz ebből az árja országból. :)))
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 09. 02:08
Dr. Miniszterelnök Úr! No para, megyünk, betoljuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!