Sztárperből sztárperbe: Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t

2022. június 07. 13:30

Jolie eladta a részesedését közös szőlőbirtokukból egy orosz oligarchának. A volt férjének ez nem nyerte el a tetszését.

2022. június 07. 13:30
null

A színész szerint volt felesége ezzel „kárt akart okozni” neki, mert Jolie a döntésével arra kényszerítette, hogy „egy mérgező kapcsolatokkal és szándékokkal rendelkező idegennel” társuljon.

Jolie és Pitt még a házasságuk előtt, 2008-ban többségi tulajdont vettek egy dél-franciaországi házat és szőlőültetvényt magában foglaló francia cégben, a Chateau Miraval SA-ban. A színészpár hat évvel később házasodott össze, Pitt pedig azt állítja, megegyeztek abban, hogy a másik engedélye nélkül nem adják el részesedésüket.

Ennek ellenére Pitt most azt mondja, Jolie az engedélye nélkül adta el részesedését

egy luxemburgi szeszesital-gyártónak, amelynek Jurij Shefler orosz oligarcha a vezetője.

A papírok szerint Jolie az eladással „megpróbált kárt okozni”, mert a papírok szerint Shefler „kétes szakmai társulásokkal szerzett hírnevet”, a vele való kapcsolat pedig „veszélyezteti a Pitt által gondosan felépített márka hírnevét”.

Nyitókép: MTI/EPA/Jimmy Morris

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. június 10. 03:02
A. Jolie olyan, mint az ukránok: az a célja, hogy a másiknak rossz legyen.
Göby
2022. június 09. 07:47
Ezekből sorozat lesz? HBO-n majd visszanézem ...
masikhozzaszolo
2022. június 08. 12:29
Mitu pitu... Az következik, hogy minden férfi beperli az összes dugott nőt, a megszorítások miatt? Nyilván a 3. gyerek után nemigen van megszorítás.
Forgalmazó
2022. június 07. 21:17
A gonosz orosz ezt is megvette ez szőrnyű most mi lesz? Mert ha egy ukrán vette meg volna akkor hogy szárnyalna minden ebben az igazságos világban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!