Egy sámán pincéjében találták holtan a volt Lukoil-vezetőt

2022. május 10. 11:41

Varangyméreg ölte meg.

2022. május 10. 11:41
null

Szokatlanul különös körülmények között halt meg a Lukoil olajtársaság volt topmenedzsere, Alekszandr Szubbotin. A férfi holttestét a Moszkva közeli Mitiscsi településen találták meg egy pincében –

egy sámán házában.

 A sámán elmondása szerint a topmenedzser egy rituálé miatt járt hozzá. Az alanyokon ilyenkor kisebb sebet ejtett, és varangymérget juttatott a sebbe. Ettől előbb hányni kezdtek, utána pedig állítólag jól érezték magukat. A sámán hozzátette, hogy Szubbotin eleve részegen és kábítószer hatása alatt volt, amikor hozzá érkezett. A rituálé után rosszul lett, a sámán viszont nem hívta egyből a mentőket, vélhetőleg mert várt volt a rosszullét.

Január óta az orosz olajipar több fontos vezetője is meghalt, gyanús körülmények között.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2022. május 11. 09:31
"A férfi holttestét a Moszkva közeli Mitiscsi településen találták meg " Mitiscsi városában található a Metrovagonmas üzeme, ahol Tarlós felújítatta a hármas metró szerelvényeit. Máris megvan a FIDESZ szál. Az oligarchát Orbán tetette el láb alól.
Paskai
2022. május 11. 00:05
Lehet, hogy nyalt egyet a szőrös nyalókán ami mérgezett volt, mint általában az ilyen nyalókák.
emitolitosz
2022. május 10. 20:59
Asszem innentől kezdve semmin nem csodálkozom, amit Pelevin leír.. :D :D
Akitlosz
2022. május 10. 17:18
Egy volt menedzsert miért ölnek meg? Már nem döntéshozó. Mit tudhatott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!