Donald Trump: Megőrült a radikális baloldal, épelméjű emberekre van szükség

2021. október 21. 17:17

A volt elnök ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy New York eltávolítja Thomas Jefferson szobrát.

2021. október 21. 17:17
null

Mint arról beszámoltunk, eltávolították Thomas Jefferson szobrát a New York-i önkormányzat épületéből. A New York-i önkormányzat megszavazta hétfőn, hogy eltávolítják az épületéből Thomas Jeffersonnak, az Egyesült Államok egyik alapító atyjának, a függetlenségi nyilatkozat fő megalkotójának a szobrát amiatt, hogy rabszolgatartó volt. A szobor több mint száz éven át állt a polgármesteri hivatal csarnokában.

Donald Trump közleményben reagált

Az Egyesült Államok előző elnöke nagy embernek, az egyik legfontosabb alapító atyának nevezte Jeffersont. Trump feltette a költői kérdés, miszerint ki gondolta volna, hogy ez valaha is előfordulhat. A volt elnök kérdését megválaszolva kijelentette, ő már régóta tudta és fel is hívta a figyelmet rá. Kiemelte, szerinte Benjamin Franklin, Abraham Lincoln és George Washington lesznek a következők.

A radikális baloldal megőrült, és súlyosan ártanak az országnak, de hamarosan visszatérnek az épelméjű emberek, Amerikát pedig ismét tisztelni fogják”

– zárta közleményét a volt elnök. 

Nyitókép: Alex Edelman / AFP 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. október 22. 16:07
" Kiemelte, szerinte Benjamin Franklin, Abraham Lincoln és George Washington lesznek a következők." Úgy van. És az ő szoborhelyükre állítják hamarosan a King Kong szobrokat...
tetx
2021. október 22. 00:05
Csak egy háború tudja resetelni a világot, ez előbb-utóbb be fog következni.
Ninini
2021. október 21. 21:18
Van nyomorult kétszáz év történelmük. Ebből felét most radírozzák ki.
Flagellator1974
2021. október 21. 21:15
Bolondok birodalma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!