Felfüggesztette a Twitter egy politikus fiókját, aki szerint a férfiak nem eshetnek teherbe

2021. május 20. 10:30

A spanyol politikus arra hivatkozott, hogy a férfiaknak nincs méhük, de mindez kevésnek bizonyult.

2021. május 20. 10:30
null

A történet egy cikkel kezdődött, ami egy transzneműről (magát férfiként azonosító nő) szólt: a transzemű ember Spanyolországban gyermeknek adott életet – tudósít a Premier keresztény portál. Hozzátették, hogy az ellentmondást Francisco José Contreras spanyol keresztény politikus is észrevette, aki a következőt írta a Twitteren a cikkre reagálva: „Ez hazugság. A férfi nem tud teherbe esni. Nincs méhe, sem petesejtje.”

A tweetet később törölték, de a jobboldali Vox párt katolikus politikusa ezt már csak a Facebookon tudta elmesélni:

a Twitter ugyanis gyűlöletkeltésért 12 órára felfüggesztette a fiókját.

„Világos, hogy ez már fasiszta biológiának számít. Legközelebb megpróbálkozom a 2+2=4-gyel” – írta a politikus. A Twitter arra is figyelmeztette Francisco José Contrerast, hogy az irányelvek további megsértése maga után vonja fiókjának állandó felfüggesztését.

Kép forrása: Francisco José Contreras Facebook-oldala

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. május 22. 09:16
Hogy férfiként azonosítja magát. Amennyiben leszállt a heréje, persze.
sosringli-babbal
2021. május 20. 22:04
"John Spartan, 12 óra hallgatásra ítélem beszéderkölcsi szabálysértés miatt!" (A Pusztító, 1993)
sosringli-babbal
2021. május 20. 21:34
Fantasztikus a magyar szinkronhang: "Én nem nyomlak el téged, Stan, de neked nincs méhed! Hogy fogod kihordani a magzatot? Belerakod egy szatyorba??"
sosringli-babbal
2021. május 20. 21:26
B+, most kezdem látni, jogy mekkora Trollbánkodás volt beleírni az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő. Akkor mindenki röhögött rajta, hogy ilyen evidenciákat minek alkotmányba foglalni. Hát ezért. Nyugaton ez fél évvel később már nem evidencia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!