A Penn State Egyetem szerint mégsem fontos a konzervatív vélemény

2020. július 13. 11:20

Az intézmény nemrég nyilatkozott a szellemi sokféleség fontosságáról, aztán baloldali hallgatók nyomására vissza is vonta azt – közölte a The Federalist.

2020. július 13. 11:20
null

Kedves konzervatív hallgatóink. Fontos számunkra a nézőpontotok” – írták a Twitteren, amivel a jobboldali diákok általános elszigetelődésére reagáltak a baloldali egyetemi kampuszokban. Egy tanulmány például bizonyította, hogy az Észak-Karolinai Egyetemen a konzervatív hallgatók kétharmada cenzúrázza önmagát az előadótermekben.

Az üzenetre azonnal lecsaptak a baloldali diákok, akik szerint „a Twitter-bejegyzés sérti a színesbőrű hallgatók érzelmeit és figyelmen kívül hagyja a bizonyos társadalmi csoportok rendszerszintű elnyomását korunk Amerikájában.” Számos hallgató gusztustalannak nevezte a konzervatívok felé tett gesztust, mások egyenesen a színes bőrű csoportok megalázását látták a bejegyzésben. Sok balos diák szerint pedig a konzervatív társaik szabad véleménynyilvánítása egész egyszerűen nem tartoznak a fontos ügyek közé. „Ők (a konzervatívok) azok a tanulók, akik az N-betűs szót használják ránk és megmutatják, mit is jelent a fehér szupremácia valójában” – nyilatkozta egy baloldali hallgató. Az egyetem a baloldali kritikák hatására azonnal visszavonta a nyilatkozatot és még a The Federalist kérdéseire sem válaszoltak.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. július 13. 20:14
Az idióta baller ideológia szerint, a balos diákok úgy képzelik, hogy a haladást segítik, ha ütik a reakciósokat.
Thorin
2020. július 13. 20:08
Mindig érvényes: keresd meg kit nem lehet támadni, ők azok, akik ténylegesen uralkodnak. Az egyházat évszázodikig, évezredekig tilos volt még gondolatban is támadni, ha véletlen megtette egy csoport, akkor azt kiírtották, vagy vallásháború lett belőle. A királyt, uralkodót szintén tilos volt egykoron támadni, aztán lefejezték őket, vagy elzavarták. Később a diktátorokat volt tilos támadni, akár hitlert, akár sztálin, akár kimet, akár másikat. Eközben a nyugati világban a zsidók voltak sérthetettlenek. Majd elérkeztünk a modern korhoz, amikor a néger, a buzi, a migri és az iszlám a védett állatfaj, miközben ezek diktatúrázzák és sértegetik az esetleges konzervatívokat, akik érdemben középen állnak, csak a baloldal közben annyira elhúzott a szélbalra, hogy onnan nézve a közép az maga durva jobboldali elnyomás. És persze a legszebb, hogy ez előző védett csoport jellemzően elveszti védelmét, így a zsidók most felkészülhetnek, könnyen kerülhetnek a diktátorok sorsára, és élvezheti ka megvetést, vagy éppen kivégzést, ha még életükben megjön a teljes fordulat.
vigyor
2020. július 13. 19:31
hát ha ennyi elég egy rektornak, hogy visszakozzon, az az egyetem megérett a bezárásra. Nagyjából azonnal.
mucsay
2020. július 13. 19:29
ide hány peregrinus ösztöndíjast küldünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!