Föld nehezíti az észak-erdélyi autópályán közlekedők életét

2019. május 06. 18:07

Egy domboldalról került jelentős mennyiségű föld az útpályára a román rendőrség szerint – ismertette a Főtér.

2019. május 06. 18:07

A romániai magyar portál szerint a csapadékos idő miatti földcsuszamlás az A3-as jelzésű észak-erdélyi autópályán, Torda és Gyalu között történt. Mint írják a rendőrségi közleményre hivatkozva, a talaj a tordai menetirányban, az 57+500 kilométernél, mintegy 10 méter hosszan borította be részlegesen az úttestet, valószínűleg a kiadós esőzés miatt.

Közlésük szerint balesetet nem okozott a föld, és csak a belső sávot kellett lezárni, míg a munkások eltakarítják a földet. A portál szerint azonban külön pikantériája a történetnek, hogy a rendőrség szerint Borsig van autópálya, azonban ez nem igaz.

Arról, hogy egyénként milyen lyukak tátonganak a romániai állami autópálya-rendszerben, itt, itt és itt írtunk. Arról pedig, hogy milyen dolgok történnek még a román autópályák környékén, például itt is írtunk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!