Váratlan ajándékkal „kedveskedtek” a román pártelnöknek

2019. március 01. 18:42

Fából készített pottyantóst toltak Liviu Dragnea irodája elé. Videó.

2019. március 01. 18:42

Kormányellenes tüntetők akcióztak Bukarestben – számolt be a Főtér pénteken. A sajátságos módon kivitelezett véleménynyilvánítás során, egy házilag tákolt piros budit toltak a Képviselőház elé.

Az illemhelyre feltették Dragnea PSD-elnök, valamint az igazságügyi miniszter és a miniszterelnök arcképét is. Egy üzenet is díszítette az építményt: „Segítünk a vécére eljutni”. Az akcióval a március 30-i gigatüntetésre is fel akarták hívni a figyelmet.  A tüntetőket a csendőrök megakadályozták, hogy közvetlenül a Képviselőház elé jussanak forgalmi okokra hivatkozva.

Az ötletet egy pár hetes furcsa interjú adta, amiben Dragnea épp a mosdó felé tartott, amikor megállította egy televíziós riporter. Ezután Dragnea invitálta őt: „Így készülnek az interjúk? Jössz velem a mosdóba?” – mondta.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2019. március 03. 11:55
Szellemi szarból született termék.
flesh ripper
2019. március 02. 08:17
Az oláh humor olyan, mint az oláh bocskor: lábszagos!
zakar zoltán béla
2019. március 01. 21:58
Szag Lik/Szél-Ákos színvonal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!