Gyerekek vontatták a Porschéjában ülő máltai papot

2018. november 13. 17:20

Az autót nagyjából ötven kisiskolás húzta kötelekkel.

2018. november 13. 17:20

Egy kisgyerekek által húzott, nyitott tetejű Porschéból köszöntötte a híveket egy máltai egyházközség új papja, akinek sajátos felvonulása heves ellenérzéseket váltott ki a szigetország lakóinak egy részéből.  Az esetről kedden közzétett amatőr videofelvételen az látható, ahogy John Sultana egy lenyitható tetejű Porsche Boxsterben állva integet a tömegnek, miután hivatalosan is felszentelték a Máltához tartozó Gozo szigetén lévő Zebbug település főesperesévé. Az autót nagyjából ötven kisiskolás húzta kötelekkel.

Marlene Mizzi máltai EP-képviselő egyike volt azoknak, akik nem nézték jó szemmel az új főesperes parádéját. Mint Facebook-bejegyzésében írta: „a rossz ízlés és a túlzó hivalkodás csimborasszója. Gusztustalan! Mégis mi a fenét gondoltak?”.   

Sultana ugyanakkor - mint a Times of Malta című lapnak adott nyilatkozatából kiderül - nem érti, mi a gond a felvonulással, és úgy érzi, „a kommentárok egy része nem helyénvaló”.

Az egyház egyelőre hivatalosan nem kommentálta a történteket.

(MTI, kép: tvm.com)

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2018. november 15. 11:23
"Új plébános? Ez a fazon legföljebb hullának volna friss" Ha valakit valahová újonnan kineveznek, akkor ő ott új, te marhamanna.
Edvind Johnsson3.0
2018. november 15. 08:41
Tombol a hiszti a vontatás körül.
Gy_Istvan
2018. november 15. 07:43
Megvan a jelenet a macskajaj c. filmből mikor az az idióta a kocsiban, egy nyakában lógó keresztből szívja fel a kokót? Hát ennek a sztorinak is valami hasonló lehet az előélete
Paskai
2018. november 15. 00:43
A cápa őszentsége azt mondta, hogy elég ha van ennivalónk és ruhánk, efölött minden lopás. Észak-Koreát szánja nekünk a favelákkal keverve. Ebből az idili kommunizból sajnos kilóg az atya kabriós-köteles comming out-ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!