Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A pedofil, aki meleg rabtársaival harcol a neonácik ellen – új hőst talált magának az amerikai balos sajtó

2018. szeptember 09. 14:32

A VICE új szerzőjét 45 évre ítélték gyerekmolesztálásért.

2018. szeptember 09. 14:32

A meleg börtönbandám a neonácik ellen harcol” címmel közölte a 45 éves börtönbüntetésre ítélt Dennis Mintun írását a VICE nevű, polgárpukkasztásra szakosodott amerikai oldal.

A cikkben Mintun elmeséli: amikor szexuális bűntettek miatt börtönbe került, meleg férfiként félt attól, mi vár rá, azonban erős testalkata jórészt megvédte a támadásoktól. Az Árja Lovagok nevű börtönbanda beavatási procedúrájának szerves részét képezte a meleg és gyerekmolesztáló foglyok bántalmazása, ezért sokan közeledtek Mintunhoz abban reménykedve, hogy ő majd megvédi őket a neonáciktól. Így történhetett meg, hogy egy ideig egyszerre hat fogvatartottnak volt a partnere, ő azonban megunta azt, hogy kihasználják. Kapcsolatba került egy fiatalemberrel, akiről úgy érezte, hogy valódi érzéseket táplál az irányában, amikor azonban az edzőterem zuhanyzójában meglátta mással csókolózni, összeomlott.

Mintun ezután elzárkózott az udvarlóktól, nem kelt meleg rabtársai védelmére. Egy Peter nevű új fogollyal szemben is elutasító volt, akit később agyonvertek rabtársai. Ennek az esetnek a hatására döntött úgy Mintun, hogy mégis védelmébe veszi sorstársait, és megalapítja a meleg és transznemű rabok bandáját, hogy felvegyék a harcot a neonácikkal. "Az, ha valakit üldöznek vagy bántalmaznak, és én tehetek ez ellen valamit, főképp, ha ez a valaki az egyik meleg vagy transznemű testvérem, az én problémám is" – zárja írását Mintun, a cikk végén elhelyezett megjegyzésből pedig kiderül, hogy az 56 éves szerző 45 éves börtönbüntetést tölti egy idahói fegyházban.

A Breitbart számol be arról, hogy Mintun 2002-ben egy hét-, egy kilenc- és egy tízéves fiút (egy testvérpárt és egy unokatestvérüket) biztatott arra, hogy simogassák egymást és csókolózzanak, ő pedig fényképeket készített róluk. Máskor a tízéves fiút arra szólította fel, hogy fotózza le, miközben ő maszturbált. Mintun elismerte, hogy fotókat készített a három fiúról, azzal védekezett azonban, hogy az irántuk való érzelmei nem szexuális jellegűek voltak, és nincs semmi baj azzal, ha testvérek ölelgetik egymást.

A Breitbart felidézi: nem ez az első eset, hogy mainstream médiában pedofil szerzőtől jelentetnek meg cikket. A Salon a magát „erényes pedofilnak" tartó Todd Nicholson több írását is közölte, többek között a „Pedofil vagyok, nem szörnyeteg" és a „Pedofil vagyok, ti szörnyetegek: egy hetem az aljas szélsőjobboldali gyűlöletgépezet mélyén" címűeket. Egy videóban Nicholson arról számolt be, hogy szerelmes lett egy gyerekbe, akire bébiszitterként vigyázott, és a fürdőszobában kényszerült önkielégíteni, hogy megszabaduljon testi késztetéseitől. A Salon azóta törölte ezeket a tartalmakat.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. szeptember 10. 05:56
Baloldali eszményi páros egy pedofil meg egy buzi! Oly szépen belesimul a az eszmébe....
kisgul
2018. szeptember 09. 19:24
Biztos látta a koma a Kegyenc fegyenc című filmet!
zakar zoltán béla
2018. szeptember 09. 19:20
mocsok
Korn
2018. szeptember 09. 18:57
"Mintun elismerte, hogy fotókat készített a három fiúról, azzal védekezett azonban, hogy az irántuk való érzelmei nem szexuális jellegűek voltak, és nincs semmi baj azzal, ha testvérek ölelgetik egymást." Komoly karriert futhatna be az EP-ben:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!