„Nincs több ölelés” – így védekezik a zaklatási vádak ellen egy texasi sheriff

2017. december 03. 11:29

Jim Kaelin inkább kézfogással és ökölpacsival fogja üdvözölni vendégeit.

2017. december 03. 11:29

Mindenféle szexuális zaklatási vádat ki akar védeni az a texasi sheriff, aki Facebook-oldalán jelentette be, családtagjain és közeli barátain kívül többet nem ölel meg senkit, ehelyett kézfogással és ökölpacsival fogja köszönteni a hozzá érkezőket – írja az USA Today.

A republikánus Jim Kaelin, akit még 2006-ban választottak sheriffé, azt írta, egy ölelés könnyen „viszaüthet”, ha akár egy alkalmazott megfélemlítve érzi magát amiatt. „Talán megsértődhettek rajta, hogy többet nem foglak titeket megölelni, de úgy döntöttem, hogy családomon és közeli barátaimon kívül abbahagyom az ölelkezést. Remélem megértitek” – írja Kaelin, csupa nagybetűvel hozzátéve:

„NINCS TÖBB ÖLELÉS”.

Hozzátette: hiszi, hogy egy köztisztviselőnek profinak kell maradnia, és észre kell vennie, milyen változás történik – épp ezért az amerikai közéletben történt zaklatási vádak miatt vált a jövőben kézfogásra és ökölpacsira a hozzá érkezők köszöntésében.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2017. december 04. 12:59
És mi van, ha a férfi a Jó napot kívánok! köszönése mögött szexuális érdeklődés, gondolat, szándék is megbújik? Mindent be kell tiltani!
atila68
2017. december 03. 21:04
Legutóbb Magashegyi Underground koncerten szembesültem szexuális zaklatással mikor is Bocskor Bíborka a közönség sorai közé vegyülve ölelgetett nemre korra és vallásra való tekintet nélkül, úgy, hogy senkitől nem kért előtte írásos beleegyező nyilatkozatot.
zakar zoltán béla
2017. december 03. 12:38
Az erőltetett elmebajnak vannak-e korlátai ....
patkánynak sem nevezhető férgek
2017. december 03. 12:16
Ezt a hihetetlen férfiüldözést és "mitús" kamuzaklatásos barom propagandát (ami miatt már semmit nem csinálhatsz, nehogy megvádoljanak), vessük össze azzal, hogy a média egyfolytában semmihez nem értő, általában félpucér, de pénzért bárkit leszopó, alpári ribancokat futtat celebként, és példaképként. Nyugaton tényleg beállt az agyhalál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!