Showtime: a republikánus konvenció első napja

2016. július 19. 09:43

Hollywoodi show-hangulattal indult a republikánusok elnökjelölt-választó konvenciója, ahol Donald Trumpot fogják a pajzsukra emelni.

2016. július 19. 09:43

A Bloomberg háromperces videóban foglalta össze a republikánus konvenció első napját. Közfelkiáltással fogadták el az esemény szabályait, majd elmúlt nyolcévezéssel és Hillary savazással melegítettek be.

A kék életek számítanak” – mondta az egyik fekete felszólaló reagálva a rendőröket ért atrocitásokra és a Black Lives Matter fekete jogvédő szervezet mottójára reagálva. Beszédet mondott Donald Trump és felesége, Melania Trump is, aki a jelenlegi First Lady-től nyert ihletet. „Ez nem lesz igazi Trump-verseny izgalmak és dráma nélkül” – mondta Trump szlovén származású felesége enyhe akcentussal.

A négynapos jelöltállító nagygyűlésen arra számítanak, hogy az előválasztás eredményeinek megfelelően a Republikánus Párt hivatalosan is Donald Trumpot fogja jelölni a 2016-os amerikai elnökválasztáson.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2016. július 19. 10:19
csaknem a Habony-müvek írták a forgatókönyvet ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!