Székely high tech: drónnal szállítana házhoz az Igazi Csíki Sör

2016. március 23. 16:16

A szentsimoni manufaktúra drónnal szállítaná a székely házakhoz a sört, ám még nincs jogszabály az ötletre. Videó viszont van, Tankcsapdával és népviselettel. Repülj páva, repülj sör!

2016. március 23. 16:16

Az Igazi Csíki Sör összefogott az ugyanabba a gazdasági érdekkörbe tartozó Spider Drone Security nevű céggel, és készen állnak arra, hogy – a felhasznált technika költségkímélő(bb) volta miatt – a fogyasztói árnál olcsóbban szállítsák házhoz a sört - írja a Főtér.

 
Készült egy videó is, a Tankcsapda zenei aláfestésével és népviseletbe öltözött székely házaspárral, akik mannaként várják az égből érkező alkoholcsomagot.
 
Az egyetlen probléma – amint a videóban elhangzik – az, hogy erre a szállítási módra még nincs jogszabály Romániában, de amint lesz, indulhat az igazi csíki drónröptetés – ígérik.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 01:19
MSZP–SZDSZ-kedvenceket betonoz be a Fidesz Egykor éppen a Fidesz ütötte rá a „nem kóser” pecsétet a lakáslottó lehetséges nyertesére, a letelepedésikötvény-biznisz haszonélvezőire meg Kókára. Mára nagyot fordult a világ. http://www.balrad.com/2016/03/23/mszp-szdsz-kedvenceket-betonoz-be-a-fidesz/
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 01:18
zakkant zoli A felcsúti cigány csak koshet sört iszik. köves slomoék szállítják neki a dohány utcából és körülmetélt eunuchok szolgálják fel a felcsúti fáraónak!
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 01:14
Menjenek ezek is a kurva @nyjukba! Ezek is illuminati háttérerő, akik csökkenteni akarják a lakosság számát mert már sok az occó rabszolga mukaerő IS! Millióknak nincs munkája de sajnálnak felvenni futárokat! Mocskos HAZAÁRULÓ oláh banda!
Tintamin
2016. március 24. 08:46
Mindeközben a kis faluállamban - Felcsúton - lefoglalja a rendőrség az ellenzéki média drónját. http://444.hu/2016/03/11/a-rendorseg-lefoglalta-a-444-dronjat-felcsuton Az igazi illiberális demokrácia itt épül. A felcsúti minta lesz mérvadó az egész országban nemsokára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!