Így néz ki az Aszadék által visszafoglalt Palmüra

2016. március 25. 19:51

A szíriai hadseregnek sikerült visszafoglalnia az Iszlám Államtól Palmürát. Itt vannak az első légifelvételek a felszabadult városról.

2016. március 25. 19:51

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2016. március 28. 11:58
http://orientalista.hu/az-amerikai-kulugyminiszterium-szerint-nem-volt-jo-otlet-visszafoglalni-palmurat-videoval/
zseboszkiraly
2016. március 26. 16:17
Légi felvételről nehéz megítélni a pusztítás mértékét. Eleve egy romváros volt, de sok részben épen maradt épületrészekkel. Úgy tűnik vannak kíméltebb részek, de mi történhetett a szobrokkal reliefekkel stb. majd csak a szakértői jelentés után derül ki. Mivel az UNESCO világörökség része, elvben e szervezet szakértőinek is oda kellene utazniuk. Nemzetközi összefogás kellene a rekonstrukcióhoz. Kíváncsi vagyok hogy fog e történni valami e téren. De amit avval a gyönyörű országgal műveltek az iszlamisták (nem csak az ISIS hanem a Nuszra front is) az felháborító.
csuka
2016. március 26. 08:41
Még nem foglalták vissza, de jól haladnak. A 'visszafoglalás' két nappal ezelőtti téves hír vagy dezinformáció. http://orientalista.hu/elfogtak-az-isis-palmyrai-fomuftijat/
3M..
2016. március 25. 23:43
Köszönjük a szír-orosz légipáros erőfeszítéseit! Magyarország mindenben támogatja őket. Csak nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!