A vízbe ugrunk, ha regisztrálni kell! Svédország sem jó, irány Norvégia vagy Finnország

2015. szeptember 11. 22:57

Egy svéd kompon migránsok azzal fenyegetőztek, hogy a vízbe vetik magukat, ha regisztrálni akarják őket Svédországban. Inkább Finnországba, illetve Norvégiába mennének.

2015. szeptember 11. 22:57

Csütörtök este migránsok egy csoportja azzal fenyegetőzött, hogy a vízbe veti magát a kompról, ha regisztrálnia kell magát Svédországban – írja a The Local svéd kiadása. A svéd kikötőből, Trelleborgból érkezett a riasztás, miszerint egy ott kikötött kompon tartózkodó migránsok kilátásba helyezték, hogy a vízbe ugranak a fedélzetről.

Nagyfokú készenlét

A riasztásra a helyszínre érkezett a parti őrség, valamint a tengeri és szárazföldi mentőszolgálatok. A parti őrség képviseletében Arvid Tedvik azt nyilatkozta, hogy a migránsok Norvégiába vagy Svédországba akartak menni. Mint mondta, végül senki nem ugrott a vízbe, de a parti őrség egész este a kikötőben maradt, hogy felügyelje a kompforgalmat.

A Malmö-i bevándorlási hivatal képviselője azt mondta, senkit sem kényszerítenek arra, hogy ujjlenyomatot adjon, vagy menedékért folyamodjon Svédországban.

Mint korábban beszámoltunk róla, a migránsok egy része Németországban azért nem volt hajlandó regisztrálni, mert Dániába, illetve Svédországba; Dániában pedig azért, mert Svédországba tartott.

*

Illusztráció: a Metro svéd kiadása üdvözli az érkezőket

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2015. szeptember 12. 17:48
Ugorjanak!
Bakafa
2015. szeptember 12. 14:54
Ha az se jó, mehetnek az Északi-sarkra. Csak maradjanak ott jó sokáig!
választópolgár
2015. szeptember 12. 13:20
Humaitárius okokból gazdasági bevándorlót befogadni? Ennyit a háláról...Akkor kisbarátom haza kell menni, és építeni kell egy működő civilizációt, társadalmi berendezkedést, és nem erőszakosan követelve beleülni az európaiak által épített készbe. Nekünk is 1000 évünk van benne, és még most is mi magyarok dogozunk a legtöbbet európában a legkevesebb bérért. És akkor a vallási részéről még nem is beszéltem! Vagy talán pont attól nem működik valami? El kell gondolkodni rajta. De nem nekünk. Semmi közünk hozzá, hogy az arab miért nem tudta megfogalmazni magát és felépíteni egy működő társadalmat magának. És nem érdekel hogy az usa miért forgatta fel őket, és most le..arom a világpolitikai szempontokat, a magyarság 14 milliós ők meg több száz millióan vannak.LEJÁRT A "POLKORREKTKEDÉS" , A CSÚCSRAJÁRATOTT MEGFELELÉSI KÉNYSZER, HÁLÁTLAN IDEGEN NÉPEK, FELFORGATÓ MAGYARELLENES NEMZETKÖZI SZERVEZETEK FELÉ a magyarság kárára, akár a nyugattal akár a (közel)kelettel szemben! Miért vállal 8-10 gyereket ha nem tudja eltartani? A magyarok tehetnek róla, hogy az arab, afrikai, indiai, bangladesi túlszaporodott és lelakta a területét? NEKEM A SAJÁT GYEREKEIM A LEGFONTOSABBAK HIÁBA MANIPULÁLSZ ÉS TOLOD ARCUNKBA A TIÉDET. Az arab világ mikor is volt mellettünk a történelem során bármikor? Mit köszönhetünk nekik? Mikor álltak ki mellettünk, szóban és tettben? Ellenben Mik a történelmi tapasztalataink a velük való 150 éves együttélés során, amikor majdnem TELJESEN kiirtották a magyarságot, és elvittek rabszolgának nőket gyerekeket? Mondjon valaki BÁRMIT, ami miatt az araboknak joguk lenne ebben az erőszakos stílusban szolidaritást követelni tőlünk? Ezt a megmaradt kis országot, KULTÚRÁT, ÉS CIVILIZÁCIÓT a gyermekeinknek építjük és szeretnénk továbbadni örökül, ÉS SEMMI BELESZÓLÁSUK NINCS EHHEZ A JOGUNKHOZ az eunak, ensznek, felforgató magyarellenes háttérhatalmi "jogvédő szervezeteknek" hálátlan araboknak, afrikaiaknak, de még a pirézeknek sem!
választópolgár
2015. szeptember 12. 13:16
ez már tragikomikus...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!