Észak-Korea: Obama vakmerő, mint egy majom

2014. december 27. 14:33

Az Észak-koreai Nemzeti Védelmi Bizottság közleményben Barack Obamát olyan vakmerőnek tartja, mint egy majmot. Az ázsiai diktatúra szerint Obama miatt mutatják be a The Interview című filmet, ami a phenjani vezető megöléséről szól.

2014. december 27. 14:33

Észak-Korea Nemzeti Védelmi Bizottsága közleményben az Amerikai Egyesült Államok elnökéről, Barack Obamáról azt írta, hogy „Obama vakmerő, mint egy majom a dzsungelben”. A bizottságot Észak-Korea vezetője, Kim Dzsong Un elnökli. A bizottság azután adta ki közleményét, hogy az USA az ázsiai diktatúrát tette felelőssé a Sony Pictures elleni hekker támadásért.

A Nemzeti Védelmi Bizottság szerint egyenesen Barack Obama áll amögött, hogy bemutatták a The Interview című filmet, ami a phenjani vezető megöléséről szól. A filmet – amelynek a bemutatóját a Sony először lefújta, majd a héten mégis megtart – az Észak-koreai bizottság „becstelennek és reakciósnak” tartja. A Bizottság szerint az ország internetrendszerének néhány nappal ezelőtti megbénításáért Washington a felelős. A bizottság szerint az internet megbénításának még lesznek következményei.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2014. december 28. 11:10
Nos hát ez a politika Amerika tud valamit tudja többek között hogy a mosott agyú csőcseléket bár mivel meg lehet etetni lásd a "blahalujzások" A film készítőinek szükségük volt erre a balhéra jól csinálták ezt kel meg tanulni. A lényeg az etetés utána lehet kaszálni.Tornyokat vonatokat robbantani és ráfogni északkoreára megtehetik mert a mosott agyúak mindent bevesznek. Ámerikának a kis úját sem kell mozdítani hogy a kaszagép beinduljon!!!!!!!!!
egysegelem
2014. december 27. 20:09
Nincs olyan vezeto a vilagban, aki maskepp reagalna a palesztin terrora mint Izrael allam es a kormanya. Egyetlen egy sincs.
vigyor
2014. december 27. 19:32
...és az egész balhé amiatt van, mert a szólásszabadság védernyője alatt, néhány pofátlan, cinikus seggfej vígjátékot csinál egy ország szenvedéssel teli életéből. Megcsinálja, mert megteheti...
Csigorin
2014. december 27. 19:15
Nem igaz, a majom egy helyes allat, es a sajat helyen hasznos. Obamarol egyik se mondhato el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!