„Mi van, ha időzített bomba volt a gépen?”

2014. július 19. 13:21

Szaniszló Ferenc a maláj gép lelövése körüli összeesküvést sejt: szerinte az oroszokra akarják kenni.

2014. július 19. 13:21

Szaniszló Ferenc Drábik Jánossal vitatta meg a maláj gép kelet-ukrajnai lelövésének  körülményeit. Mindketten egyetértettek abban: nem kizárható, hogy a gépet nem is lőtték le, hanem a gépen történt a robbanás.

Szaniszlót arra emlékezteti az eset, mikor egy dél-koreai gépet eltérítettek az útjáról a pilóták tudta nélkül, és olyan helyre vezérelték, ahol biztos volt, hogy a szovjetek lelövik. Szerinte hasonlóképpen jó módszer lenne a mostani eset Putyin lejáratására.

Azt is gyanúsnak tartja, hogy épp az „új világrendet akaró” országok BRIC elnevezésű találkozója után egy nappal történt az eset, amit most „rögtön az oroszok nyakába varrnak”.

Összesen 403 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. július 21. 08:37
"Szaniszlót arra emlékezteti az eset, mikor egy dél-koreai gépet eltérítettek az útjáról a pilóták tudta nélkül, és olyan helyre vezérelték, ahol biztos volt, hogy a szovjetek lelövik. Szerinte hasonlóképpen jó módszer lenne a mostani eset Putyin lejáratására." - mondja. Ezt honnan veszi? Ezek szerint annak idején az oroszok hozták helyzetbe Orbánt a Dózsa György úton, hogy aztán huszonöt év múlva megkösse velük az évezred üzletét? Ugyanis nemrég láttam a tévében ezt az utóbbi sztorit. Az volt a címe, hogy "Fogd a rubelt, és fuss!" Orbánt Milena Kunis alakította. Gusztusos volt.
cochabamba
2014. július 21. 03:23
hihetetlen hogy mennyi baromságot találnak ki emberek...
Gregorius
2014. július 20. 20:47
Az, hogy valamilyen BUK szerűséggel lőtték-e le a gépet, az egy szakértő szerint eldönthető a maradványokból. Ez a rakéta ugyanis az "áldozata" mellé siklik, majd kb 20 m távolságban felrobban és egy rakás mikrorepeszt szór ki magából, amelyek kimutathatók. Az persze, hogy a BUK, hogy kerülhetett a szakadárokhoz, az kérdéses, egyáltalában nem biztos, hogy az oroszoktól. A neten találtam egy hírt, hogy június 29-n elfoglalták az A 1402-s laktanyát, ahol voltak BUK-ok. Azaz mindhárom félnek volt ilyen fegyvere.
kanál
2014. július 20. 19:35
akárki is lotte le a gépet , egy biztos sem putyin és sem a lázadók erdekében nem állt , hogy az egész világot maguk ellen fordítsák. esetleg még valaki súgott is a lázadoknak, hogy mit kell leloni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!