Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Venezuela: a katonaság megoldja az árleszállítást

2013. november 10. 15:10

Nicolas Maduro venezuelai államfő a katonasággal foglaltatta el a Daka üzleteit, így kényszerítve ki a szerinte tisztességes árakat.

2013. november 10. 15:10

A katonák sorszámokat osztogattak, és a korábbi árak töredékéért árultak mindent. Az áruház vezetőit és a dolgozók egy részét őrizetbe vették.

A választások közeledtével nem ez az első kampányfogása az elnöknek: a karácsonyt is előre hozta egy hónappal, hogy a karácsonyi jutalmakat még a választások előtt megkapják az emberek.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProfWilliam
2013. november 11. 08:40
"A választások közeledtével nem ez az első kampányfogása az elnöknek: a karácsonyt is előre hozta egy hónappal, hogy a karácsonyi jutalmakat még a választások előtt megkapják az emberek." Előre hozott karácsony? Basszus ha ez a pali holnap kinevezné magát örökös császárnak az is menne. A választásokra itt tényéeg csak azért van szükség hogy lehessen mutogatni hogy "A nép már ötven éve minden választáson 99.99%-ban ránk szavaz."
tabakur
2013. november 10. 21:28
Ez tetszik nekem foglaljuk el a CBÁ-t meg a bányákat és tisztességes árakat követelünk.
nick89
2013. november 10. 16:05
A venezueli multik is megbuherált pénztárgépekkel alapozták az adóbevallásukat? Meg körhinta-csalással tüntették el az árut? Esteleg ott is kiborította a bilit egy NAV-os belső ember? Hoppácska! Venezuelában a belügyminiszter nem maffiavezér! Na így már érthetőbb a történet.
heep
2013. november 10. 15:52
Igazából csak azt nem értem, hogy miért figyel a választásokra egy olyan kormány amelyik ilyen lépéseket is megengedhet magának. Ennél nem jelentene nagyobb kockázatot számára ha a választásokat törölné el, mint fölösleges úri huncutság. Nálunk sem értettem 90 előtt, hogy minek a választási színház.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!