Nincsenek sellők az amerikai kormány szerint

2012. július 04. 11:13

Egy Discovery Channelen sugárzott film után érkezett állampolgári megkeresésekre reagálva az amerikai kormány hivatalosan is közölte: nincs bizonyíték arra, hogy léteznének sellők.

2012. július 04. 11:13

Nincs bizonyíték arra, hogy léteznének sellők – jelentette be az Egyesült Államok kormányzata. A közlés meglepetést keltett, de nem annak tartalma miatt, hanem azért, hogy Washington foglalkozott a témával és bejelentette a nyilvánvalót. 

Az ügy előzménye, hogy a Discovery Channel tévécsatorna dokumentumfilmszerű műsort sugárzott, amely szirénekkel foglalkozott Sellők: a meglelt test (Mermaids: The Body Found) címmel. A film után pedig több amerikai kérdezett a kormányzat hivatalos honlapfórumán, emiatt pedig az amerikai kereskedelmi minisztérium kénytelen volt megbízni a tengerekkel foglalkozó tudományos hivatalát, a National Ocean Sercive-t a válaszadással.

Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel” – közölte a NOS. Az adófizetők megnyugtatására hozzátette, hogy nincs külön sellőlelő projektje, a szirénlét-cáfolatra meglévő források alapján jutott – adta hírül a BBC.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ketroot
2012. július 04. 14:42
A sellők már spájzban vannak!
magnamater
2012. július 04. 14:30
Ahol a sellőkben is hisznek, Kertész Ákoséknak meg a romáknak csak sikere lehet!
blogen
2012. július 04. 14:17
Magyar Bálinti értelemben vett liberális kérdésre adott válasszal van dolgunk. Meggyőződésem egyébként, hogy a US Navy külön belső vizsgálatot is indított a kérdés megválaszolása előtt, hogy a szertáraiban és hajónaplóiban van e valahol sellő!
OmegaMale
2012. július 04. 13:56
"Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel" OMFG! XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez