Piramisjáték miatt rabolták el a békefenntartót

2010. október 12. 08:39

Papp Istvánt október 7-én rabolták el, azóta nem tudott kapcsolatba kerülni a külvilággal. Fogvatartói hétfő este jelentkeztek a békefenntartóknál.

2010. október 12. 08:39
Az ENSZ és az Afrikai Unió közös békefenntartó erejének (UNAMID) szudáni válságkezelő központjában hétfő este jelentkeztek a magyar ENSZ-békefenntartó elrablói. Az emberrablók Papp István elrablásával kívánták felhívni a világ közvéleményének figyelmét, hogy milyen súlyos anyagi kár érte a területet az idén tavasszal elindult piramisjáték miatt. Egy dárfúri rádióállomásnak sikerülhetett kapcsolatba lépnie Papp-pal, akit elmondása szerint egy táborban tartanak fogva, ahol mintegy 100 egyenruhás tartózkodik. A gyerekkatonák leszerelésében segédkező nyugállományú alezredes október 7-i elrablása óta nem tudott kapcsolatot teremteni a külvilággal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!