Budapesten üléseznek az európai szocialisták

2010. szeptember 02. 17:34

Novemberben Budapesten tartja majd kihelyezett frakcióülését az Európai Szocialisták és Demokraták képviselőcsoportja. A frakcióvezetőség a kormánnyal is találkozni kíván.

2010. szeptember 02. 17:34

Kihelyezett ülést tart Budapesten novemberben az Európai Parlament második legnagyobb frakciója, az Európai Szocialisták és Demokraták. A november 15-18-i frakcióülés három téma köré szerveződik: a jogállamiság és az alapvető jogok helyzete az Európai Unió tagállamaiban, a romák helyzete az uniós tagállamokban, valamint konferencia a Nyugat-Balkán országairól.

A képviselőcsoport látogatása mellett együttes ülést tart az MSZP és az Európai Szocialisták és Demokraták frakciójának elnöksége, illetve a frakcióvezetőség találkozni kíván a 2011-es soros EU-elnökségre készülő kormánnyal is. Az EP-delegációt vezető Tabajdi Csaba a látogatás kapcsán kiemelte: „az európai szocialisták több helyszín közül választották Budapestet. A választás jelzi, hogy a Magyar Szocialista Pártot az ellenzéki időszakban is kiemelt partnernek tekinti az európai baloldal”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. szeptember 03. 13:05
Remélem, orosz tankok nem jönnek velük együtt!
bmucsai
2010. szeptember 03. 06:28
Europai szocialisták? Hiteltelen korrupt bagázs! A demokrácia lejáratói, a közjó elárulói. Hazug szemét banda!!!
states
2010. szeptember 03. 05:16
És beszélőre is elmennek azokhoz a szocikhoz, akik nincsenek szabadlábon, akár ki is helyezhetnék a kihelyezett ülést a Gyorskocsi utcába.
Karcsi75
2010. szeptember 02. 21:45
mehr Gas für sie
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!