Eszeveszett utcai lövöldözések voltak a hétvégén Amerika több városában, sokan meghaltak

2023. június 26. 06:18

Kansas City-ben és Michigan államban is elszabadult a pokol.

2023. június 26. 06:18
null

Legkevesebb három embert meghalt és öten megsebesültek Kansas City-ben vasárnap egy utcai összejövetelen kitört lövöldözésben, míg Michigan államban két halálos áldozata és 12 sebesültje volt egy hasonló esetnek még szombat éjszaka.

A rendőrségi közlemény szerint Kansas City-ben vasárnap kora reggel egy parkolóban gyűlt össze egy nagyobb társaság, amelynek tagjai között erőszak tört ki. A rendőrök három halottat találtak a helyszínen, öt embert pedig kórházba vittek. A hatóság közleménye szerint

gyanúsítottat egyelőre nem tudtak őrizetbe venni,

ugyanakkor jelezték: bizonyosak abban, hogy az esetnek számos szemtanúja volt, akik értékes információkkal szolgálhatnak. A nyomozást segítő értesülésért 25 ezer dollárt ajánlott fel a hatóság.    

Szombaton éjszaka Michigan állam egy kisvárosában a közösségi médiában meghirdetett utcai ünnepségen kezdődött lövöldözés, amelyben két ember, egy 51 éves nő és egy 19 éves férfi vesztette életét, 12 ember megsebesült. A helyi média beszámolói szerint

a sérültek közül hármat autók gázoltak el, amikor a több száz fős tömeg elkezdett menekülni

a lövöldözés elől Saginaw városban, Michigan állam keleti részén. A tudósítások szerint a rendőrök öt lőfegyvert találtak, letartóztatás viszont nem történt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/The Kansas City Star/Tammy Ljungblad

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. június 26. 14:25
A korlátlan lövöldözések hazája.
Armageddon
2023. június 26. 13:47
USA bélügy! Leszarjuk!
fatman
2023. június 26. 12:49
let's go Brendon!
fado
2023. június 26. 12:36
Á, a négerek mindig háborúznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!