Zsigeri megvetés van bennem bárki iránt, aki szerint Suhajda „minek ment oda”

2023. május 29. 12:41

Ha rajtatok múlna, az emberiség még ma sem mászott volna le a fáról.

2023. május 29. 12:41
null
Jászberényi Sándor

„Zsigeri megvetés van bennem bárki iránt, aki ki meri ejteni a száján, hogy "minek ment oda". Abban a korban élünk, amikor a gyávák a bátorságot butasággal magyarázzák, a határok feszegetését felelőtlenséggel, a kockázatvállalást önzéssel.

Ha rajtatok múlna, az emberiség még ma sem mászott volna le a fáról. Az életet óvatosan sem éli túl senki, legfeljebb a halála is végtelenül ostoba lesz a végén.”

Nyitókép: Képenyőfotó

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. június 01. 21:28
"Ha rajtatok múlna, az emberiség még ma sem mászott volna le a fáról." Na, akkor mondom...! Nem a "Suhajda félék" miatt tart a világ ott, ahol most van! Ezt nem árt tisztába tenni! Én meg semmibe sem veszem az olyan hülyéket (halottról jót vagy semmit, ezért fogalmaztam ilyen diplomatikusan), mint Suhajda volt. Ok, ha feszegeti a képességei határát, tegye, de akkor ne egy családot kárhoztasson ez miatt egy életre szóló traumára! A lényeg, hogy lett belőle egy szép fagyott hulla valahol a Monteverest teteje közelében és ha szerencséje van (sic), akkor majd Őt is megtalálják vagy 10.000 ezer év múlva, mint "Ötzi-t" az Alpokban...! :D
Brabham1963
2023. május 31. 19:05
Őszinte részvétem a Szabolcs családjának:( Azok akik nem értik meg egy extrém sportoló motivációt,gondolom hogyha az első Mars expedíció is tragédiával végződik is azt mondják majd"Minek mentek oda! "? Valóban a fán a helyük a gyáváknak!
Sven
2023. május 31. 00:25
Sanyi tisztellek, mert együttérzel a bajba jutott emberekkel. Sok véleményt írsz ki magadból és nem ritkán tévedsz, és kiderül, a belső iránytűdet mágnesezik. Most is tévedtél! Egy ilyen bizniszbe, ahol a túlélési esély 2-3%, nem megy bele épeszű ember, aki felelősséget érez minimum a feleségéért és a gyerekéért, akikkel még sok-sok feledata van, mert szükségük van rá hosszú ideig. És akkor a többiekről nem is beszéltünk. Az élet nem játék, amit félreteszünk, ha rossz a lapjárás, és majd holnap folytatjuk kipihenten.
Palatin
2023. május 30. 23:05
"Ha rajtatok múlna, az emberiség még ma sem mászott volna le a fáról. Az életet óvatosan sem éli túl senki, legfeljebb a halála is végtelenül ostoba lesz a végén.” Szerintem a majmoknak több eszük volt. Gondold meg, micsoda borzalmakból maradtak ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!